Devenise obsedat să fie un monstru cu mușchi. Cum a scăpat de dependență

culturist_1.jpg

culturist
Și-a dorit întotdeauna să fie un monstru
Foto captură foto/Youtube

Un culturist, obsedat de ideea de a arăta ca Incredibilul Hulk, un personaj monstruos din benzile desenate, a ales să-și injecteze ulei mineral în mușchi pentru crește ca un adevărat colos.

Romario Dos Santos Alves are doar 26 de ani, dar are o masă musculară impresionantă. A început să practice culturismul încă de la vârsta de 15 ani, dar deși s-a antrenat an la rândul, nu a fost mulțumit de rezultate așa că a ales o metodă mai periculoasă și nenaturală, informează The Sun

Timp de un an, Romario și-a injectat ulei mineral în mușchi pentru ca aceștia să crească peste mărimea obișnuită. Doza era de 4 ml de două ori pe săptămână, iar în doar nouă luni, masa musculară a brațelor a crescut cu 20% - îi plăceau atât de mult rezultatele obținute încât devenise dependent. 

culturist_2.jpg

culturist
Romario, înainte de a începe injectarea cu ulei mineral
Foto captură foto/Youtube

"Doream să fiu mare. Nu am vrut doar un corp bine definit, ci să fiu un tip foarte mare, un monstru. Asta te face dependent - când vezi rezultatele, continui. Oamenii credeau că mărimea mea era interesantă și le plăcea, mi se arăta respect. Sentimentul puterii este de neprețuit", a declarat Romario. 

Peste puțin timp însă, lucrurile au început să se schimbe iar brațele sale deja atinseseră peste 50 de dentimetri diametru. "După un timp, corpul meu a început să se schimbe în mod absurd. Oamenii au început să se uite la mine diferit. Le era teamă, se speriau. 

culturist_5.jpg

culturist
Romario devenise dependent de injectarea intra-musculară
Foto captură foto/Youtube

Mai mult decât atât, soția sa începuse să se îngrijoreze, dar la avertizat că-l va părăsi dacă nu se va lăsa de acest obicei neobișnuit și care nu-i aducea niciun beneficiu. Treptat, Romario a început să se simtă rău, au apărut problemele respiratorii, iar nivelul său de energie a scăzut dramatic. 

Când a aflat că urma să devină tată, și-a dat seama că trebuie să renunțe la acest stil de viață periculos. "Când am aflat că soția mea era însărcinată șin urma să ni se nască primul fiul, a fost momentul când am decis să mă opresc din dependență. Îmi afectase mintea, devenisem obsedat. Am avut depresie timp de patru luni. Mi-au fost prescrise medicamente întrucât nu mă obișnuisem cu gândul, nu mă simțeam bine." 

culturist_3.jpg

culturist
Viața lui s-a schimbat atunci când i s-a născut primul fiu
Foto captură foto/Youtube

Îndată ce tânărul tătic a ales familia în locul obsesiei sale pentru a avea brațe uriașe, totul a revenit la normal - sau cel puțin parțial. Dacă ar fi continuat să-și injecteze uleiul mineral, acea substanță fie l-ar fi ucis, fie i-ar fi distrus mușchii brațelor.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...

Citește și