De 7 ani, o comoară ascunsă face victime

24-foto-4-2-col-captura.jpg

Paris Wallace a murit recent căutând caseta cu aur a lui Forrest Fenn
Citeste tot despre: 

Pastorul Paris Wallace (55 de ani) este ultima victimă a unei comori de circa 2 milioane de dolari care a fost ascunsă în 2010, de colecţionarul Forrest Fenn (86 de ani), în munţii din statul New Mexico.

De şapte ani americanii caută cu îndârjire comoara ascunsă de Fenn. Aceasta ar fi o casetă cu lingouri şi bijuterii de aur. Colecţionarul zice că a ascuns-o când era bolnav de cancer ca să facă un bine celui care o va găsi.

 

Între timp, el a învins boala şi spune că vrea ca oamenii să iasă în natură după comoară, decât să lenevească. Autorităţile i-au zis însă să anunţe că ar fi doar o glumă, ca să înceteze nenorocirile. Prima victimă a fost Randy Bilyeu, care a murit anul trecut, în ianuarie, la 53 de ani, căutând comoara lui Fenn.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • daniel schiopu italia comoara roman

    Un botoşănean plecat la muncă în Italia a reuşit să impresioneze prin onestitatea sa, scrie adevarul.ro. Daniel Şchiopu, muncitor în construcţii, a descoperit o comoară uitată în casa unei familii de italieni, dărâmată de cutremurele din 2009. Botoşăneanul a căutat proprietarii şi a înapoiat-o.

  • aur

    Un studiu geotehnic la o casă veche din centrul Clujului a scos la iveală un mic tezaur îngropat de mulţi ani: 22 de monede de aur, evaluate de specialişti la circa 7.000 - 8.000 euro, şi clasate în categoria “Tezaur al patrimoniului naţional”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1