Cum se desfășoară scenele de sex din filme

scene_sex1.jpg

scene sex
Scenele de sex din filme nu sunt la fel de pline de pasiune precum s-ar crede
foto: captură video

Deși scenele de sex din filme mustesc de multe ori de pasiune și erotism, mulți nu știu cum se filmează acestea și ce se întâmplă în spatele camerelor.

Ce se întâmplă cu actorii? Sunt ei jenați de apropierea fizică de o persoană pe care o văd poate pentru prima dată? Dar echipa de filmare? Trec ei de profesionalismul meseriei?

Cei de la The Independent au analizat doar un exemplu: un clip din spatele camerelor pentru filmul "Stretch" al lui Joe Carnahan. Aici se vede cu ochiul liber că actorii își desfășoară doar rolul pentru care au fost plătiți și cum se derulează chiar secundele premergătoare unei scene pasionale.

scene_sex.jpg

scene de sex
Pasiune pură sau doar joc actoricesc?
foto: captură video

 

Actorii Brooklyn Decker și Patrick Wilson se amuză de mama focului, iar în scurtele pauze dintre scene, persoane din echipă vin și le dau indicații sau chiar îi stropesc cu sudoare falsă pentru a da impresia unor momente pline de instensitate și pasiune.

Regizorul chiar răspunde întrebărilor puse de Wilson, care îl chestionează cu privire la prestația lui.

 

Loading...

Citește și

  • filme artistice cu scene de sex real

    Atât nuditatea, cât și scenele de amor din filme au fost mereu un subiect controversat. La Hollywood scenele de sex nesimulate au câştigat teren, în ultimii ani, regizorii arătând fără jenă masturbare, sex în grup şi ejaculare. În acest articol veți găsi o listă cu 9 filme cu scene de sex real, în care apar actori care fac dragoste "pe bune".

  • scene de sex din filme celebre

    O parte dintre producțiile cinematografice moderne apelează la un truc pentru a-și asigura succesul: prezintă scene de sex care să trezească interesul publicului. De la un simplu sărut pe buze până la o partidă de amor în toată regula e cale lungă, dar aceasta a fost străbătută cu ușurință, în câteva decenii, la Hollywood. Unele pelicule au ajuns însă foarte departe și de aceea vă prezentăm în continuare șapte filme celebre cu scene de sex mult prea explicite.

  • Fanii comediei spumoase regizate de iubita lui Adrian Sârbu au toate motivele să privească optimist spre 2016. Primăvara anului care stă să înceapă va aduce partea a doua a filmului ”Selfie”. Este vorba despre ”Selfie 69”, iar fanii fenomenului pot urmări deja primele imagini filmate, inclusiv una din scenele de sex dintre Sali Levent și frumoasa Silvia Busuioc.

  • secene de sex

    Graniţa dintre senzualitate şi atracţie nebună în dans este una foarte subţire. "Aprinşi" de coregrafia provocatoare pe care o executau, doi participanţi la un concurs de dans de tipul "Dansez pentru Tine" au ajuns prea departe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1