A crezut că va naște un singur copil, dar a avut o mare surpriză

174293332.jpg

femei naste copii
A avut o mare surpriză când a început să nască
Foto Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O femeie însărcinată din India a crezut că va aduce pe lume un copil, dar când a venit momentul să nască, aceasta a avut parte de o mare surpriză. Nici ea, nici medicii nu se așteptau la o asemenea întâmplare, având în vedere că femeia a refuzat consultația la ecograf.

Manita Singh (25 de ani) din Chhttisgarh, India, a născut cinci copii sănătoși în doar 30 de minute, potrivit Metro.co.uk. După ce doctorii au reușit să scoată primul copil în jurul orei 11 a.m., aceștia au fost surprinși să observe că femeia urma să nască de fapt încă patru copii. Nici medicii, nici Manita nu au știut câți copii va naște deoarece femeia nu a fost consultată la ecograf. Toți cei cinci bebeluși sunt fetițe.

ad_201718201.jpg

copii nascut
A născut cinci copii în doar 30 de minute
Foto Metro.co.uk

Tatăl copiilor, Mahesh Singh (26 de ani), este foarte fericit pentru că i s-au născut cinci fete și că toate par momentan sănătoase. “Sunt extrem de recunoscător lui Dumnezeu pentru că ne-a binecuvântat nu cu unul, ci cu cinci copii. Am fost foarte supărați atunci când, în urmă cu doi ani, ne-a murit primul copil, un băiețel, imdiat după naștere. Cred că Dumnezeu ne-a compensat pierderea”, a mărturisit Singh.

ad_201718231-e1459668958632.jpg

femeie nascut cinci copii
Manita Singh
Foto Metro.co.uk

Deși toate cele cinci fetițe par să fie sănătoase, medicii sunt rezervați și îi țin pe copii sub observație constantă deoarece aceștia s-au născut prematur.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • copul ecograf semn

  Un cuplu din Statele Unite a făcut o vizită obișnuită la ginecolog pentru a afla sexul copilului, dar a avut parte de o mare supriză. De regulă, la ecograf nu se pot stabili prea multe detalii despre copil, de aceea cei doi părinți nu se așteptau la un semn atât de clar din partea pruncului.

 • gemeni biparentali vietnam

  După analizarea probelor ADN, specialiștii au descoperit că doi gemeni au, de fapt, tați diferiți. Inițial, acest lucru nu a putut fi observat, copiii fiind prea mici. Pe măsură ce aceștia au început să crească, părinții au constatat că aspectul gemenilor începea să difere.

 • gemeni

  Gemenii par să rămână în continuare o curiozitate în materie de genetică. Au existat cazuri ale unor gemeni care i-au uimit pe medici și pe părinți prin faptul că, fie au rase diferite sau tați diferiți, fie au fost născuți în ani diferiți. Oricât de neobișnuit ar fi modul în care au venit pe lume, ceea ce contează este că aceștia sunt astăzi sănătoși și se află în afara oricăror pericole.

 • margarita louis-dreyfus

  Este proprietara conglomeratului francez Louis Dreyfus Commodities și a clubului de fotbal Omlypmique de Marseille. Cunoscuta multi-miliardară are 53 de ani, dar asta nu a oprit-o să își dorească să dea naștere unei noi vieți.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5