Cea mai penibilă vizită la medic. De ce a ajuns o femeie pe patul de spital

emma.jpg

emma
Emma a rămas cu o poveste amuzantă de spus mai departe
Foto: Facebook

Nimeni nu vrea să treacă pe la cabinetul unui medic, și cu atât mai puțin pe la spital. Mulți se fofilesc și atunci când vine vorba despre analizele pe care ar trebui să le facă periodic. Dar ce se întâmplă când motivul pentru care cineva ajunge la camera de gardă a unui spital este unul de-a dreptul stânjenitor? Intră în pământ de rușine.

Este cazul unei profesoare care a vrut să-și condimenteze partida de sex cu un mic ajutor: o jucărie sexuală de aproape 18 centimetri. Emma și Lee, partenerul ei au rămas șocați atunci când „accesoriul” a dispărut în corpul tinerei de 24 de ani și a început să vibreze. Au încercat să-l extragă chiar și cu ajutorul ustensilelor pentru grătar, dar au fost nevoiți să se declare învinși și să cheme ambulanța.

Femeia a scris pe Facebook despre calvarul prin care a trecut: “Amândoi băuserăm în seara de dinainte, așa că la șapte dimineața a trebuit să fac cel mai penibil apel la Ambulanță. În cinci minute a venit mașina. În momentul acela nu mai simțeam nicio durere, șocul era prea mare.”

Doctorii au luat decizia că jucăria sexuală, care încă mai vibra, era așezată într-un loc periculos și ar fi fost prea dureros pentru pacientă să suporte totul fără anestezie.

“La început am luat-o ca pe o glumă, dar am realizat că nu e nimic haios în asta, mai ales că am auzit că ar fi putut ajunge ca medicii să intre prin stomac pentru a ajunge la obiect”, a mai spus, speriată, Emma, notează Mirror.

Doar un minut și jumătate a durat operațiunea în sine. Pe gât i-a fost introdusă o cameră video, doctorul a apăsat-o pe stomac, iar apoi i-au scos jucăria buclucașă din rect. Vibratorul i-a fost oferit ca suvenr, dar tânăra, mama unei fetițe de doi ani, a refuzat să-l ia. În schimb, mesajul său de pe Facebook a stârnit interesul unei firme producătoare de jucării sexuale, care i-a oferit un nou "accesoriu" cu care să se distreze în pat.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1