Cartierul roşu din Amsterdam este depăşit! Primul bordel format exclusiv din păpuşi, în Germania

pay-cen-brothellook-05.jpg

foto
În Germania s-a inaugurat un bordel în care activează păpuşi
Foto: Central European News

Germania este una dintre ţările care posedă o mare capacitate de inovaţie, dar ultimul serviciu introdus aici a creat controverse în rândul internauţilor. În Dortmund a fost construitun bordel în care activează 11 păpuşi de silicon care au rolul de a satisface cele mai nebănuite dorinţe ale clienţilor care au astfel de fetişuri inedite.

Prostituatele de plastic pot fi închiriate pentru suma de 78 de euro pe oră, iar proprietara bordelului susţine că o singură păpuşă poate avea până la 12 clienţi pe zi, conform mirror.co.uk. Evelyn Schwartz este deţinătoarea bordelului Bordoll, din Dortmund, unde activează păpuşile de silicon, de 30 de kilograme, care poartă nume şi au caracteristici fizice diferite. Una dintre acestea este copia fidelă a unui caracter dintr-un desen animat japonez şi se află în topul preferinţelor clienţilor. Păpuşile au înălţimi diferite şi cupe diverse la sutien, iar doritorii o pot alege pe cea care se potriveşte cel mai bine cu imaginea pe care o au în minte.

Evelyn susţine că bărbaţi de toate vârstele, ocupând poziţii diferite pe scara socială îi trec pragul pentru a se bucura de senzaţiile inedite. "Mulţi vin aici nu neapărat pentru că au un fetish cu păpuşi, ci datorită faptului că sunt foarte curioşi",explică ea.  În mod surprinzător, Schwartz afirmă că soţiile celor care vizitează bordelul nu sunt deloc geloase şi nu reacţioneză violent la pasiunea ciudată a partenerilor de viaţă, ci dau dovadă de toleranţă şi răbdare. "Preferă să aştepte afară,în maşină, în timp ce soţii lor întreţin relaţii sexuale cu păpuşa pentru că o percep ca pe o simplă jucărie", adaugă Schwartz. Proprietara rememorează incidentele pe care le-a întâmpinat de la deschiderea bordelului şi spune că înlocuirea păpuşilor stricate este destul de costisitoare, ţinând cont că o singură păpuşă costă 1.800 de euro.

Potrivit rapoartelor întocmite de experiţi, numărul celor care au un fetiş pentru păpuşi este în continuă creştere, aşadar este de aşteptat ca prezenţa acestora în incinta caselor de plăceri să devină ceva obişnuit.

Gerti Senger, expert la Centrul de Studiu al Comportamentelor Sexuale din Austria este şocată de fenomen şi consideră că el este unul care trădează tendinţe anormale.

loading...
Loading...

Citește și

  • Este cea mai performantă păpuşă sexuală! Aşa a prezentat-o recent, la Barcelona, inginerul Sergi Santos, pe roboţica Samantha, pe care a inventat-o. El susţine că e prima păpuşă sexuală perfect interactivă.

  • Dacă până acum existau doar păpuși feminine care să-i satisfacă pe bărbați, industria s-a revoluționat și au fost create prototipuri de masculi, destinate femilor dornice de senzații tari. O sexoloagă britanică l-a încercat pe Gabriel, păpușa în cauză, și a distrus crezul conform căruia reprezentantele sexului frumos pot face amor nebun doar dacă sunt implicate emoțional.