Cartea e demenţială, de-o citeşti în pielea goală!

Primăvara a sosit, vremea-i bună de... citit. Şi cum e frumos afară, de ce să nu citim în pielea goală? Asta au făcut zilele trecute câteva tinere din New York, în parcul central.

 

Fetele de la Topless Book Club au sărbătorit în stil propriu şi personal încălzirea vremii: au ieşit cu cărţile la iarbă verde. Şi spre deliciul bărbaţilor şi-au scos sânii la bronzat. Clubul a fost înfiinţat în 2011 şi în fiecare primăvară sărbătoreşte legiferarea dreptului femeilor de a ieşi în sânii goi pe stradă, drept care a fost câştigat în instanţă în 1992. Fondatoarea clubului Alethea Andrews susţine că gestul „nu are conotaţii sexuale, ci doar feministe”. În plus, fetele vor să atragă astfel mai mulţi tineri în biblioteci.

nudisti-franta12212121.jpg

 cap d agde nudisti franta
În Cap D'Agde, nimeni nu poartă haine pe stradă

16-peglob-2sdgfhdfg.jpg

Fetele s-au plimbat nestingherite pe alei şi s-au pozat lângă statui
Loading...
 
 

Citește și

  • mathilde Grafström poze nud

    O expoziție de fotografii cu femei dezbrăcate a fost interzisă de polițiști, care au considerat că imaginile sunt indecente și nepotrivite pentru a fi văzute în public. Cu toate acestea, fotografa care le-a realizat susține că nu înțelege decizia autorităților.

  • Cap d`Agde nudisti orasel franta dezbracati

    Turiști din întreaga lume se îmbulzesc în orășelul maritim francez Cap d`Agde unde tot ce-ți trece prin minte poate deveni realitate. Satul naturist Cap d`Agde, cândva o simplă dumbravă de măslini, astăzi este un magnet pentru nudiști din diverse colțuri ale lumii, având 40.000 de locuitori lipsiți de inhibiții în lunile fierbinți de vară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1