Au făcut sex la 168 de metri înălțime! Prinși în roata panoramică

roata_panoramica.jpg

roata panoramica
Doi tineri s-au înfierbântat într-o roată panoramică din Las Vegas
foto: AP

Amatorii de senzații tari caută întotdeauna locuri cât mai neobișnuite pentru a întreține relații sexuale. De multe ori se întâmplă ca aceste locuri să fie publice și chiar populate, însă asta nu îi oprește niciodată pe cei înfierbântați.

Așa se face că roata panoramică din Las Vegas, Statele Unite ale Americii, a ajuns să fie unul dintre locurile preferate pentru astfel de distracții. Potrivit mirror.co.uk, recent, turiștii au observați doi tineri întreținând relații sexuale într-una dintre cabinele aflate la înălțime.

philip_panzica_chloe_scordianos.jpg

philip panzica chloe scordianos
Philip Panzica (27 de ani) și Chloe Scordianos (21 de ani) au fost arestați pentru sex în public
foto: Mirror/Las Vegas Metro Police Department

 

Philip Frank Panzica (27 de ani) și Chloe Scordianos (21 de ani) au fost dați din jos din roata „High Roller”, de la o înălțime de 168 de metri, pentru că făceau sex public, spre oripilarea celorlalți turiști. Partida a durat 30 de minute, până când cabina lor a ajuns la sol, iar cei doi au fost arestați de poliție.

„Amândoi au zis că se simțeau bine și că nu credeau că va observa cineva”, a declarat unul dintre ofițerii care i-au arestat.

Bărbatul urma să se căsătorească cu o altă femeie

Ulterior, Philip Frank Panzica a dezvăluit faptul că urma să se căsătorească cu o altă femeie în ziua în care a fost prins întreținând relații sexuale cu Chloe Scordianos. Bărbatul avea să o ia de soție pe Mistie Bozant, până când a descoperit că aceasta era însărcinată cu bebelușul unui alt bărbat.

Totuși, Panzica a declarat că regretă ceea ce a făcut. El și Scordianos urmează să se prezinte în fața instanței luna viitoare, fiind acuzați de întreținerea de acte sexuale în public. 

Loading...

Citește și