Asta da, copilărie: cresc de mici în sălbăticie

22_profimedia-0463676586.jpg

Natalie și micuțul Benjy se joacă în liniște cu o girafă
Foto: profimedia

O viață de vis și o copilărie de invidiat! Cam asta spun doctorul Natalie Burrard-Lucas (35 de ani) și soțul ei, fotograful Will Burrard-Lucas (35 de ani), atunci când primesc musafiri la cabana lor din pustietatea unei rezervații naturale din Zambia.

Cei doi britanici s-au cunoscut la Londra, în 2002, la scurt timp după ce au terminat facultatea, s-au căsătorit în 2010 și Zambia a fost țara în care și-au făcut luna de miere. La scurt timp, Natalie s-a angajat ca doctor la un spital din Londra. În 2012, dorul de Zambia i-a cuprins atât de tare încât doctorița a decis să își ia un concediu fără plată și să încerce să se angajeze pe aceeași poziție în țara africană. Will a renunțat la serviciu și a luat cursuri de fotografie pentru a putea prinde contracte bănoase pentru revistele și agențiile care se ocupă cu viața din sălbăticie.

22_profimedia-0463676519.jpg

O familie fericită: Will, Natalie și copiii lor Benjy, de 6 luni și Rosie, de patru ani
Foto: profimedia

În 2012, amândoi au venit în Zambia și nu au mai plecat de aici, chiar dacă Natalie lucrează uneori și câte 30 de ore, atunci când e de gardă la spital. Fiica lor, Rosie, de 4 ani, a devenit mascota rezervației naturale, iar micuțul Benjy, de doar șase luni, descoperă acum că cele mai frumoase jucării sunt girafele și alte animale sălbatice care s-au aciuat pe lângă cabana părinților. Cei patru nu ar reveni pentru nimic în lume la viața lor obișnuită dintr-un oraș aglomerat. Și asta pentru că... au descoperit un colț de paradis în Zambia și nu vor să îl părăsească niciodată.

 

Loading...