Ai purta aşa ceva? S-a inventat «burta de bere»

hepta_3107386.jpg

burta bere falsa inventie
Aşa arată "burta de bere" inventată de un londonez
foto: Hepta

„Burta de bere” este una dintre cele mai mari probleme ale bărbaților. În timp ce unii nu ştiu ce să mai facă pentru a scăpa de ea, alţii o “inventează”.

Este şi cazul unui londonez care şi-a dorit atât de mult un surplus de grăsime pe burtă încât a inventat un accesoriu haios.

pantofi-stiletto-role.jpg

pereche pantofi inedit eleganti role
O pereche costă 1.995 de lire sterline
foto: Yves Saint Laurent

Albert Pukies spune că mereu şi-a dorit să aibă burtă, dar în acelaşi timp are grijă de sănătatea lui şi face sport.

burta bere falsa inventieZoom
Albert Pukies a inventat o "burtă falsă"
foto: Hepta

 

Aşa că a realizat “burta falsă” sau "burta de bere", un accesoriu dintr-un material plastic ce arată ca o borsetă şi care are imprimată pe ea o burtă păroasă.

burta bere falsa inventieZoom
Doritorii au de unde alege
foto: Hepta

 

“Nu am vrut să duc o viaţă sedentară, sau să mănânc produse fast-food pentru a avea burtă. Aşa că mi-a venit ideea asta. Acum îmi pot pune «burtă» ori de câte ori am chef, fără ca asta să-mi afecteze sănătatea”, a povestit Albert.

Mai mult, cei care poartă accesoriul îl pot folosi pe post de borsetă şi-şi pot ţine chiar berea la adăpost. Accesoriul nu se comercializează încă, dar Albert vrea să atragă sponsori şi să-l scoată pe piaţă curând.

burta bere falsa inventieZoom
Poate fi folosită pe post de borsetă
foto: Hepta

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Pentru călătorii plictisiţi şi cu buzunarele deja pline din mijloacele de transport, o companie producătoare de articole de vestimentaţie a venit cu soluţia ideală pentru a-i păstra bine-dispuşi în drumul spre muncă - o cravată cu un buzunar special pentru iPod.

  • Inedita bicicletă realizată de echipa celebrului inventator Justin Capră a fost una dintre vedetele Salonului Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii – Pro Invent, deschis, ieri, la Expo Transilvania, în Cluj.

  • Aricii pitici africani au cucerit inimile femeilor bogate sau ale soţiilor şi iubitelor de fotbalişti.