Ai face sex cu păpuşi pentru 39.000 € pe an?

amor.jpg

Angajatul trebuie să analizeze prestaţia păpuşii din punct de vedere sexual
Foto: Guliver/ Getty Images

Nebunie maximă în Marea Britanie! Compania Silicone Sex World, care importă şi produce păpuşi sexuale, caută un expert în testarea jucăriilor deocheate. Salariul anual este de 39.000 de euro, iar candidatul ideal trebuie să fie adult, nu şi virgin.

39.000 de euro pe an (adică 181.500 lei) înseamnă un salariu lunar de 15.125 de lei! La o primă vedere, slujba sună extrem de atractivă, mai ales că sediul companiei se află în Hatton Garden, Londra.
Anunţul de angajare postat recent de Silicone Sex World are ca termen-limită data de 20 martie. El se adresează adulţilor dispuşi să se adapteze unui program de lucru flexibil, cu 22 de zile de concediu pe an, şi să testeze pe propria piele diferite jucării sexuale.
Conform jurnaliştilor de la tabloidul „The Sun”, candidatul ideal trebuie să aibă între 25 şi 45 de ani, să ştie să facă diferenţa între un silicon de calitate şi unul necalitativ, să poată face rapoarte argumentate de utilizare şi recomandări pentru producători. Locul de muncă este depozitul companiei, unde sunt stocate toate păpuşile ce urmează să fie scoase la vânzare sau trimise în bordelurile cibernetice. Richard Thorne este managerul de marke-ting al companiei.
El a ţinut să precizeze că „se aşteaptă ca angajatul să facă faţă termenelor limită, să poată lucra peste program şi să fie capabil să reţină rapid toate informaţiile din manualul de folosire a păpuşilor”.  
„Am ales să angajăm un specialist în domeniu pentru a le oferi clienţilor noştri o opinie avizată atunci când fac achiziţii importante. Este o slujbă incitantă, plină de provocări, pentru că piaţa jucăriilor sexuale este într-o creştere vizibilă în ultima vreme”, a declarat reprezentantul companiei.
Principalul client al companiei este bordelul deschis în sudul Londrei, în Greenwich, unde o oră petrecută cu păpuşile se taxează cu 50 de lire. Vedeta păpuşilor de pe piaţă este robotul Harmony, care poate costa până la 30.000 de euro.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1