Ai da 10.000 $ ca să ai un copil ca Ben Affleck?

24-peglob-foto4-6col-260-rf25227234_xl.jpg

Mamele îşi pot „configura” urmaşii cu trăsăturile actorului preferat

Nebunie totală la banca de spermă California Cryobank, din Los Angeles! Cuplurile infertile îşi pot alege materialul genetic al donatorului pentru a obţine un copil cu “faţă şi ADN de Hollywood” obţinut în eprubetă. Preţurile pleacă de la 10.000 de dolari şi pot ajunge la 80.000 $.

Ben Affleck (46 de ani) este cel mai popular actor de la Hollywood. Peste 500 de cupluri au solicitat ca donatorul care are faţa lui să fie cel care le dă genele urmaşilor lor. Însă pe lista specialiştilor în inginerie genetică de la Cryobank mai figurează numele unor indivizi care seamănă cu Johnny Depp, George Clooney, Leonardo DiCaprio şi chiar Prinţul Harry. În cazul în care materialul genetic al donatorului nu se apropie de comanda cuplului, specialiştii de aici îşi iau libertatea de a interveni în corectarea bagajului genetic pentru un rezultat cât mai aproape de modelul original. Cei 500 de donatori ai băncii din California au fost atent selecţionaţi, ţinând cont de asemănările fiziologice cu actori precum Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Keanu Reeves sau Tom Hardy.

 

Scott Brown, vicepreşedintele companiei, a explicat pentru “The Sun”: „În 2009, când am deschis banca de spermă, ne-am exprimat intenţia ca donatorii noştri să semene cu vedetele de la Hollywood pentru ca viitorii noştri clienţi să ştie cum vor arăta copiii lor. Am reuşit să avem inclusiv un donator care seamănă cu Jon Snow, din serialul „Urzeala Tronurilor” de pe HBO”. Brown a lucrat inclusiv la „îmbunătăţirea” ADN-ului viitorilor copii prin proceduri de inginerie genetică. În felul acesta, viitoarele mame au primit asigurarea că urmaşii lor nu vor moşteni afecţiuni ereditare şi nu vor suferi de malformaţii congenitale. Alice, de 42 de ani, din Los Angeles a fost prima clientă a clinicii. A avut nevoie de cinci zile să aleagă donatorul perfect. Evident, „sosia” lui Ben Affleck a fost cea câştigătoare. Donatorul anonim a fost plătit cu 1.000 de dolari pentru „donaţia sa”. La nivel mondial se nasc între 65.000 şi 75.000 de copii obţinuţi prin inseminarea in vitro în clinicile de fertilizare. Printre cei mai apreciaţi armăsari de la Hollywood, după Ben Afleck sunt: Brad Pitt şi, respectiv, George Clooney.

loading...
Loading...