9 lucruri necomestibile pe care unii oameni le consideră gustoase

chalk-617283_960_720.jpg

Lucruri necomestibile gustoase
Orice dezechilibru alimentar poate presupune diverse riscuri
Foto Pixabay

Orice dezechilibru alimentar poate presupune diverse riscuri. Există oameni care deși se hrănesc în mod obișnuit ca noi toți ceilalți, par să manifeste o atracție irezistibilă față de lucruri necomestibile. Asemenea obiceiuri sunt greu de înțeles de către oamenii obișnuiți, iar din acest motiv, persoanele care au astfel de dezechilibre alimentare se simt izolate de societate.

Potrivit ViralNova.com, există oameni care simt nevoia irezistibilă de a mânca lucruri precum hartie, cretă, burete sau sticlă. Ingerarea acestora poate fi însă extrem de riscantă deoarece astfel de obiecte sunt foarte greu sau chiar imposibil de digerat.

Șervețele uscate

tissues-1000849_960_720.png

Lucruri necomestibile gustoase
Au un gust picant
Foto Pixabay

Cei care simt nevoia de a mânca șervețele și au și încercat acest lucru, au spus că au un gust picant.

Cretă

desktop-1458332425.png.jpg

Lucruri necomestibile gustoase
Unii oameni consideră că dacă mănânci cretă, poți face febră
Foto Flickr

Nevoia de a mânca cretă este cel mai întâlnit dezechilibru alimentar. Unii oameni consideră că dacă mănânci cretă, poți face febră.

Cenușă

desktop-1458332427.png.jpg

Lucruri necomestibile gustoase
O femeie a mâncat cenușa soțului său decedat
Foto Flickr

A fost descoperit cazul unei femei, pe nume Casie, care a mâncat cenușa soțului său decedat și care fusese incinerat.

Scrum de țigară

desktop-1458332430.png.jpg

Este foarte aromat și are un gust puternic
Foto Flickr

Deși nu pare la fel de extrem precum consumul cenușei unui om incinerat, cei care mănâncă scrum de țigară spun că este foarte aromat și are un gust puternic.

Hârtie igienică

toilet-paper-671937_960_720.jpg

hartie igienica
Cei care mănâncă hârtie igienică știu unde găsesc cel mai bun sortiment
Foto Pixabay

Și acesta este un dezechilibru alimentar foarte des întâlnit în cazul oamenilor cărora le place să mănânce obiecte.  Persoanele care mănâncă hârtie igienică au chiar anumite standarde după care se ghidează pentru a găsit cel mai bun sortiment.

Pietre

desktop-1458332437.png.jpg

pietre
Unor persoane le place să simtă gustul și consistența pietrelor
Foto Flickr

Dacă te gândești că acestea ți-ar putea sparge dinții, atunci ai perfectă dreptate. Totuși, unor persoane le place să simtă gustul și consistența pietrelor.

Sticlă

desktop-1458332440.png.jpg

sticla
Are un gust similar cu cel al pietrei numai că...este ceva mai tăioasă
Foto Flickr

Nu doar oamenii cu abilități speciale de la circ pot mesteca sticlă. Există persoane care mănâncă sticlă și spun că are un gust similar cu cel al pietrei numai că...este ceva mai tăioasă.

Burete de canapea

desktop-1458332444.png.jpg

burete
Mănâncă anual piese întregi de mobilier
Foto Flickr

Persoanele cărora le place buretele de canapea sau de scaune pot strica anual piese întregi de mobilier.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • Luni, 14 martie, intrăm în Postul Paştelui, iar timp de 7 săptămâni, până pe 1 mai, când vom sărbători Învierea, creştinii ortodocşi vor trebui să renunţe la carne, ouă şi lactate. Asta, dacă vor dori să respecte obiceiurile şi tradiţiile. Click! îţi spune când sunt dezlegările la vin, untdelemn şi peşte, cu ce alimente să înlocuieşti carnea şi cine nu ar trebui să se abţină de la mâncare.

  • lista alimente periculoase sanatate ficat

    Ficatul este un organ care joacă un rol esențial în procesul metabolismului. El este responsabil pentru procesarea și stocarea substanțelor nutritive, pentru descompunerea și separarea toxinelor. Atunci când ficatul nu mai funcționează așa cum trebuie, întregul corp are de suferit. De cele mai multe ori, bolile ficatului survin în urma unei alimentații nesănătoase (excese ale unor produse alimentare toxice).

  • celule cancer alimente sange dezvoltare tumori

    În urma unor cercetări medicale s-a descoperit că anumite alimente și băuturi sunt benefice și combat în mod eficient dezvoltarea cancerului. Acestea sunt alimente preferate de fiecare dintre noi, pe care le consumăm aproape zilnic.

  • alimente, prevenire, riduri, legume, fructe de padure, dovleac, sfaturi, clicksanatate