Trucuri feng shui pentru bogăție. Trebuie să le aplici în 2019

Citeste tot despre: 

Există foarte multe tehnici feng shui care te pot ajuta să atragi bunăstarea materială la care visezi. Amenajarea biroului sau a unui anumit loc din casă cu elemente care să atragă prosperitatea are rolul de a aduce o energie bună și de a obține ceea ce îți dorești din punct de vedere material.

Specialiștii feng shui ne spun că tehnicile  nu au succes dacă cel care le inițiază nu crede cu adevărat în ele și dacă nu sunt dublate de un efort real în câștiga mai mulți bani.

Trucuri feng shui pentru bogăție - Ușa de la intrare

Pentru a atrage energia prosperității e necesar ca ușa de la intrare să fie una trainică. Trebuie să te asiguri că aceasta nu are niciun fel de defecțiune, nu scârțâie și nu are în apropiere vreun coș de gunoi.

Trucuri feng shui pentru bogăție - O casă aerisită

Dacă ai obiceiul de a păstra lucuri vechi de care nu mai ai nevoie, dar le ții fiindcă nu poți renunța la ele, e timpul să o faci acum. Prosperitatea, ne spun regulile feng shui, pătrunde doar în spațiile în care găsește loc.

Trucuri feng shui pentru bogăție - Pregătește zona banilor

Într-o anumită zonă din orice casă există și o zonă a abundenței. De regulă, aceasta se află în locul în care de obicei ne gestionăm resursele financiare. Ei bine, această zonă trebuie să fie foarte bine îngrijită. E recomandat ca biroul sau orice alt obiect de mobilier să fie din lemn pentru că, după cum bine știm, lemnul este simbolul banilor și al prosperității. Include în decor și albastrul, simbolul apei, care ajută lemnul să crească. Poți folosi și tablouri, oglinzi și plante care simbolizează prosperitatea.

Află mai multe trucuri doar pe clickpentrufemei.ro!

Cum atragi banii și norocul de partea ta

Cum atragi banii în casă. Sfaturi utile pentru tine

Loading...

Citește și

  • E un spaţiu al relaxării, al încărcării cu energie şi al regăsirii cu partenerul tău. Dar poate fi şi o sursă de disconfort, asta dacă laşi la voia întâmplării amenajarea lui într-un mod armonios.

  • Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

  • Dacă vrei o casă intimă şi liniştitoare, spaţiul, culorile şi  lumina sunt elementele esenţiale decare trebuie să ai grijă. Iată câteva sfaturi feng shui despre cum să decorezi pentru a atrage energiile pozitive în locuinţa ta!