Tricouri şi pantaloni scurţi pentru bărbaţi – ce se poartă vara asta?

Citeste tot despre: 

Odată cu mini concediul de 1 mai s-a dat startul sezonului estival. Motivul perfect pentru a ne organiza vacanţa, dar şi garderoba de vară. În acest context, domnii trebuie să ştie că tricourile şi cateva perechi de pantaloni scurţi de barbati sunt un “must-have” în această perioadă.

Pentru a face cele mai bune alegeri, iată mai jos ce se poartă atunci când vine vorba despre aceste articole de îmbrăcăminte.

Tricouri utile, dar şi spectaculoase

Anul 2020 ne-a învăţat să apreciem mai mult ce avem, să nu facem risipă şi să încercăm să îmbinăm mereu utilul cu plăcutul. Cu toate astea, moda a fost şi va fi mereu extravagantă, iar cele două coordonate se îmbină şi în materie de tricouri barbati sau pantaloni scurţi bărbaţi.

Aşadar, vara asta, pentru a fi în trend nu trebuie decât să găseşti piesele comode, practice, versatile (care pot fi purtate atât la terasă, cât şi la o petrecere, de exemplu), dar şi pe cele nonconformiste.

Designerii îmbină materialele practice cu motive militare sau luxuriante tocmai pentru a ne duce într-o zonă spectaculoasă de care, până la urmă, avem nevoie în orice domeniu al vieţii noastre.

Motivele nautice – la plajă, dar nu numai

Dacă e vară, e soare, dar şi mare şi distracţie. Aşadar, din peisaj şi de pe hainele noastre nu puteau lipsea motivele nautice. Tricourile şi pantalonii scurţi pe care îi vei alege vara asta ar trebui să se încadreze în acest trend dacă vrei să fii cool, să te simţi bine şi “la modă”.

De altfel, albastrul deschis şi tot ce ţine de această sferă oferă o notă optimistă oricărei ţinută, aşa că nu poate decât să ne bucure direcţia oferită de designeri.

Se poartă “ultra larg”

Colecţiile caselor de modă au un numitor comun pentru vara 2021: haine ultra largi. Bineînţeles, fiecare trebuie să aibă stil, poveste şi să fie adaptat personalităţii şi ţinutei generale. Dacă şi ţie îţi place această joacă cu scenariile, culorile, tăieturile şi mărimile, poţi alege oricând o cămaşă sau un pantalon scurt mai larg, dar ai grijă ca stilul să ţi se potrivească.

“Bermudele” revin în tendinţe

Clasicii pantaloni “bermude” revin în trend vara asta şi nu oricum. De data aceasta, ei sunt mult mai îndrăzneţi în culori şi modele, aşa că decide ce ţi s-ar potrivi mai bine şi fă cele mai bune alegeri.

Pentru plajă, piscină, terasă sau o plimbare mai relaxată ai de unde alege. Designerii propun bermude cu print floral, geometric, dar şi altele într-o singură culoare, dar cu croială mai modernă.

Tricoul “statement” va întoarce toate privirile

O piesă vestimentară “statement” este piesa vedetă a ţinutei tale, cea care te va scoate din anonimat. Ei bine, acest concept aplicat până acum accesoriilor va fi valabil şi pentru cămăşi sau tricouri.

Tot ce trebuie să faci este să alegi un tricou care să iasă în evidenţă (prin model, croială, pattern, culoare, mesaj etc.) şi să te asiguri că restul ţinutei va sta sub semnul simplităţii.

Bonus: culori şi motive marine, dar şi nuanţe stridente, neon

În materie de culori, anul 2021 vine cu o largă paletă de nuanţe din care poţi alege.

Culorile marine sunt accesibile şi pe placul multor bărbaţi, însă trendul în acest an este unul mult mai îndrăzneţ. Dacă îţi doreşti şi ştii că poţi să porţi astfel de piese, încearcă tricouri şi pantaloni scurţi de bărbaţi şi în nuanţe stridente, neon. Acestea sunt în topul multor designeri internaţionali şi pot da o notă modernă, spectaculoasă şi garderobei tale.

După cum vezi, tendinţele vara aceasta în materie de articole vestimentare barbatesti de vara sunt diverse. Cu toate acestea, cele mai mult merg pe modern, pe îndrăzneală şi spectaculos. După atâtea restricţii şi monoton, e cazul să ne înveselim viaţa şi astfel.  Rămâne doar să îţi alegi preferatele, după care să le personalizezi cumva, în funcţie de stilul şi dorinţele tale.

Loading...