Sfaturi în dragoste de la şoferii de taxi

uber_2.jpg

Şoferii de taxi sunt martorii multor poveşti de dragoste
Şoferii de taxi sunt martorii multor poveşti de dragoste
Citeste tot despre: 

Şoferii de taxi le-au văzut şi le-au auzit pe toate, de la poveşti de dragoste la despărţiri furtunoase, de la împăcări la certuri şi infidelităţi. Așa că, înainte de Sfântul Valentin și de Dragobete, le-am cerut șoferilor Uber din România niște sfaturi în...dragoste. Bineînţeles, nu au pretenţia să fie experţi în relaţii, nici terapeuţi profesionişti. De asemenea, au avut grijă să fie discreţi şi niciodată nu au intervenit decât atunci când li s-a cerut sfatul. Iar asta s-a tot întâmplat. Nu de puține ori au fost în situația de a-și consilia pasagerii în probleme de relație. Iată care e viziunea lor asupra dragostei!

Stelian: “În goana după carieră, bani și grija zilei de mâine, oamenii nu mai au timp să se privească. El uită că Ea e cea pe care și-o dorea cu ardoare. Ea uită că El e cel care îi provoca fluturi în stomac. Laptopul și telefonul sunt mereu mai aproape. Sfat: luați-vă de mâini, priviți-vă adânc în ochi și aduceți-vă aminte de voi. Mâna în mână, împreună pe cărarea vieții, prin vânturi și ploi, prin soare și ninsoare.”

Remus: “Văd adesea lipsă de încredere și lipsa de răbdare în cuplu. Ce îți place să primești de la partener oferă partenerului fără rețineri și fără măsură. Fii tot ce îți dorești pentru celălalt exact așa cum îți dorești să fie celalalt pentru tine.”

Vasile: “Infidelitatea e o mare problemă. Sfatul pe care l-am dat pasagerilor mei a fost să aibă respect reciproc și încredere unul în altul. Le-am împărtășit fericirea din căsnicia mea de peste 27 de ani.”

Iulian: “Într-o relație trebuie să existe iubire și respect. Degeaba iubești dacă nu respecți și degeaba respecți dacă nu iubești. Cine are aceste două lucruri va avea o relație de invidiat.”

Valentin: “Lipsa de comunicare și sinceritatea este cea mai des întâlnită problema de care am auzit de la pasageri. Recomand cuplurilor să vorbească cât mai mult față în față și nu prin mesaje, să fie mai atenți la nevoile fiecăruia, să își acorde timp de calitate unul altuia, să râdă cât mai mult și să se îmbrățișeze cât mai mult.”

Lucian: “Orgoliul este poate cel mai mare pericol într-o relație. Nu acționați la nervi, aveți răbdare și deschidere. Iubiți-vă mult!”

Ștefan: “M-a înșelat - asta e problema zilelor noastre. O relație este 60% comunicare, 20% respect și 20% atracție.”

Loading...