Pune aspirină în mașina de spălat! Rezultatul te va surprinde

Citeste tot despre: 

Îngălbenirea sau înnegrirea hainelor deschise la culoare este unul dintre lucrurile care te scoate din minți de fiecare dată când speli rufe? Din fericire, există un truc ieftin şi rapid pentru a scăpa de această problemă.

Aspirina face din spălatul rufelor o joacă. Aceasta conține o substanță acidă care scoate petele de pe haine, fiind un înlocuitor mult mai ieftin pentru produsele de eliminare a petelor pe care le găsim în comerț. 

Pune aspirină în mașina de spălat!

Dacă hainele sunt deja îngălbenite sau înnegrite, prepară o soluție din două tablete de aspirină pisate și 7 litri de apă fierbinte. Introdu hainele pătate în apa respectivă și lasă-le acolo peste noapte.

Află pe clickpentrufemei.ro cum speli hainele colorate cu aspirină!

Cum te păcălești atunci când cumperi carne din supermarket

Cum cureți aurul la tine acasă

Loading...

Citește și

  • Curăţenia, mai ales în pragul Sărbătorilor, e o încercare dificilă. Iată câteva soluţii, trucuri şi secrete care te ajută să menţii curăţenia pentru mai mult timp.

  • Chiar dacă eşti as în bucătărie, nu întotdeauna reuşeşti să prepari mâncărurile ca la carte. Iată câteva trucuri care te vor ajuta în caz de nevoie.

  • A venit toamna, iar locuinţa ta trebuie redecorată pentru sezonul rece. Nu te speria! Nu trebuie să cheltuieşti mult. Dimpotrivă. Iată câteva trucuri care te vor învăţa cum să conferi un aer nou casei tale rapid şi cu bani puţini.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1