Pantalonii gri pentru bărbați: cum pot fi purtați în diverse ținute?

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Foarte mulți bărbați asociază pantalonii gri cu plictiseala, totuși, aceștia sunt un element vestimentar care poate fi extraordinar ca pilon al stilului de zi cu zi, Dar cum să asortezi pantalonii în această culoare cu restul ținutelor și garderobei tale?

Fiecare bărbat a avut uneori probleme cu selectarea hainelor potrivite pentru job. Iar acest lucru poate fi stresant, mai ales dacă timpul presează. Eliminând necesitatea de a selecta o ținută complet nouă în fiecare dimineață, îți păstrezi mintea liberă, pentru a te putea concentra pe alte aspecte sau probleme mai presante.
Astfel, este mult mai ușor să vezi argumentul pentru alegerea unui element cheie – o pereche de pantaloni gri Bolf, de exemplu, ca bază pentru ținutele zilnice pentru întreaga săptămână.
Există un motiv clar pentru care perechile de pantaloni gri pot reprezenta baza unei garderobe bărbătești. Aceștia pot fi combinați cu succes cu o cămașă business și chiar cu un hanorac cu glugă sau o geacă de piele. Încă ai dubii că se poate așa ceva? Citește în continuare pentru a afla cele mai frecvente ținute cu pantalonii gri în centru.

Cum să porți pantaloni gri? Cu cămașă și pulover

O combinație de pantaloni gri cu o cămașă albă și un pulover cu guler în V poate fi o idee minunată pentru a începe săptămâna. Un pulover bleumarin sau negru este o alegere de încredere, dar poți, la fel de bine, să optezi pentru un model verde sau unul cu imprimeuri. Toate ținuta va fi completă atunci când vei încălța pantofi derby negri.

Pantaloni gri și un sacou de altă culoare

Pantalonii gri asortați cu un blazer bleumarin sunt o combinație clasică ce nu se va demoda niciodată, deși poate fi o alegere potrivită și un blazer bordeaux( o opțiune mai îndrăzneață).
Domnii care preferă ținute monocrome pot alege ceva mai simplu, dar este recomandat să se evite negrul dacă nu se dorește un aspect mai formal.
Indiferent de culoarea sacoului pe care o alegi, încearcă să menții o textură similară în întreaga ținută, de preferință cu un finisaj similar. Pe lângă pantaloni li sacou, alege să porți o cămașă albă, iar aspectul va fi clar cel dorit.

Pantalonii gri și stilul Preppy

Apărut în jurul anilor 30- 50 ai secolului trecut, acest stil vestimentar combină cu succes ușurința cu eleganța li era specific studenților americani. Îl poți adopta și tu dacă vei asorta pantalonii gri cu un cardigan simplu, de preferință albastru. Sub el, poartă o cămașă Oxford albă și completează ținuta cu pantofi derby, mocasini sau adidași.

Hanorac și pantaloni gri

Uneori sunt zile în care trebuie să te îmbraci mai modest sau nu vrei să ieși prea mult în evidență. Astfel că, datorită posibilităților oferite de o pereche de pantaloni gri, ei pot fi asortați cu un hanorac de culoare pastel. Asociază-l cu un blazer pentru a obține un aspect smart casual.
Dacă vremea de afară îți permite, adidașii albi merg de minune, iar în sezonul de toamnă- iarnă, poți asorta ținuta cu o pereche de pantofi chukka. Și, dacă vrei un aspect mult mai rebel, în locul blazerului poartă o geacă de piele sau stil bomber.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5