Decor "înfiorător" de Halloween

A venit acel moment din an în care oameni din toată lumea îşi colorează casele cu cele mai înfiorătoare şi haioase decoraţiuni de Halloween. Este distractiv, în special pentru copii.

Nu îţi trebuie un buget consistent pentru asta. Doar câţiv-a dovleci, lumânărele, hârtie neagră, o foarfecă, o cariocă şi lipici. În rest, lasă-ţi imaginaţia să zboare. Iată câteva idei geniale. Spor la muncă şi... la joacă!

Baloanele sunt cele mai ieftine jucării. Foloseşte-le şi de Halloween!

Cumpără câteva baloane albe şi portocalii, umflă-le şi desenează pe el cu un marker nişte feţe de stafii. Agaţă-le deasupra mesei şi cu siguranţă îţi vei surprinde invitaţii. 

  • Borcanele goale pot fi refolosite. Înveleşte-le în hârtie colorată şi desenează-le cu o cariocă feţe haioase. Sau poţi să pictezi direct pe ele. Pune în interior nişte lumânărele şi vei avea cea mai tare decoraţiune.

  • Tărtăcuţele se pot transforma în suport pentru lumânări.

  • Dacă ai o bucată de dantelă neagră, îmbracă lumânărelele cu ea şi le vei da un aer mai „sumbru”.

  • Decupează dintr-o hârtie sau o folie neagră siluete sub formă de lilieci şi lipeşte-le de abajurul veiozei.

  • Tot stafii poţi face din acadele, peste care pui câte un şerveţel alb, legi cu un şnur negru şi portocaliu, apoi îi desenezi ochi şi gură, cu o cariocă neagră.

  • Pune pe gura câtorva sticle mici de plastic câte o minge de ping-pong, lipeşte-o cu aracet, iar peste ea aruncă nişte bucăţi de tifon înmuiate în aracet. Se vor usca sub forma unor mini-stafii.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1