Cum atragi banii în casă. Sfaturi utile pentru tine

Citeste tot despre: 

Crezi că nu există nicio legătura între tine și bani? Te înșeli! Energia din corpul uman se rezumă la 7 chackre. Fiecare are o culoare anume. Roșu este culoarea bazei corpului, legaturii dintre realitate și pământ. Stratificarea energiei continuă la baza coloanei vertebrale până în creștetul capului. Dar ce legatură are asta cu cum atragi banii în casă?

Ei bine, află că suntem încurajați spiritual, cu toții. Averile lumești sunt nimic pe lângă cele din ceruri. După cum spune și Biblia. Cea mai de preț avere a unui om este corpul și mintea sa. Altfel, am studia efectul iluminării chackrelor asupra banilor, un simplu bun, care crează dependență asemeni drogurilor.

Adică, nu trebuie să vrei bani. Este o nebunie, dar la unele persoane funcționează. Să nu uităm că cei mai bogați oameni din lume au facut averile accidental, realizând produse care le-au adus milioane de dolari sau de euro. Un exemplu bun este celebrul Mark Zuckerberg.

Cum atragi banii în casă

Unii oameni sunt prea lacomi și fură. Dar, dacă nu îți dorești cu disperare bani, ei vor veni la tine. Atunci când una din chackrele corpului scânteiază mai tare decât celelalte, sinele se dezechilibează, energiile formează o furtună în minte și corp. Dacă egoismul primează, probabil că compasiunea se va stinge, neavând loc amândouă pe scena sufletului.

Cu cât lăcomia se va extinde în creierul și gândurile noastre, prima chackră se va altera, propagând ca într-un lanț al slăbiciunii otrava autoadministrată mental în tot corpul. Atunci nu vom mai fi capabili de a munci, nici măcar de a găsi metode din care banii să vină.

Dragoste cu sila nu se poate, de altfel, se pare că nici bani dacă îți dorești cu ardoare. Trebuie să țintești efectul acțiunilor tale asupra binelui omenirii, nu răsplata lor.

Află pe clickpentrufemei.ro mai multe ritualuri pentru a atrage bani în casă!

Rugăciunea lui Arsenie Boca. Te vindeci imediat și scapi de necazuri

Lucrurile care îți vor aduce fericirea în 2019

Loading...

Citește și

  • Câteva schimbări în decorarea locuinţei pot atrage banii? Dacă putem folosi Feng Shui-ul pentru un plus de armonie, de ce nu ar funcţiona şi pentru a ne ajuta să devenim mai bogaţi?

  • Incredibil! Canadianul Ryan Ross, în vârstă de doar 12 ani, este deja milionar. El a pornit prima afacere la numai 3 ani, pe când copiii abia încep să vorbească. A făcut bani mulţi din imobiliare.

  • Pentru mulţi, vacanţa s-a încheiat, dar nu şi pentru Oana Lis! Ea vrea să facă, la început de toamnă, o incursiune prin mai multe zone ale ţării şi să viziteze şi câteva mănăstiri!