În "culisele" unui vestiar metalic: descoperă "dedesubturile" compartimentării acestuia!

Citeste tot despre: 

Modelele din oferta Viamond.ro cuprind diverse variante pornind de la vestiarele metalice compacte cu 1, 2 sau 3 uși, simple sau cu perete interior despărțitor, până la cele metalice cușetate sau școlare cu 2, 4, 6 sau 8 uși.

În funcție de domeniul de activitate și de necesități, poți opta pentru aceste piese de mobilier cu compartimentări dintre cele mai complexe. Caracteristicile și dotările moderne îți vin în ajutor fie când ești la sala de fitness și trebuie să îți lași într-un loc sigur geanta și hainele de schimb, fie cănd ești la muncă și regulile impun depozitarea anumitor articole.

În funcție de domeniul de activitate și de necesități, poți opta pentru aceste piese de mobilier cu compartimentări dintre cele mai complexe. Caracteristicile și dotările moderne îți vin în ajutor fie când ești la sala de fitness și trebuie să îți lași într-un loc sigur geanta și hainele de schimb, fie cănd ești la muncă și regulile impun depozitarea anumitor articole.

Organizarea impecabilă a lucrurilor personale

Un vestiar metalic este un bun organizator. Separatorul interior curat/murdar îți oferă chiar și posibilitatea de a așeza la distanță hainele curate de cele murdare, iar peretele despărțitor vertical interior îți permite să aranjezi în compartimente diferite hainele purtate în exteriorul locului de muncă și cele purtate în interior. Pe timp ploios, când ești nevoit să folosești umbrela, nu mai trebuie să îți faci griji unde o vei lăsa la uscat, deoarece multe modele de vestiar au suport special pentru umbrelă montat pe ușă, cu vas de colectare a apei. 

În partea superioară sunt dotate cu bară pentru umerașe, iar la cerere poți solicita montarea unui cârlig pentru agățat pardesiul, geaca sau paltonul. Hainele vor fi puse ordonat, fără a se șifona și fără a aglomera inutil spațiul alocat. Polița din partea superioară vine cu un extra spațiu de depozitare pe care îl poți folosi cum crezi.

Suport pentru încălțăminte

Polița sau raftul pentru încălțăminte este un alt accesoriu deosebit de practic pentru a ține cât mai distanțați pantofii de restul articolelor. Având un vestiar metalic clar compartimentat, nu vei mai așeza toate obiectele la un loc sau în compartimentele care nu le sunt destinate. În acest fel, va prima ordinea, curățenia, iar spațiul va fi optim ocupat.

Nici prosopul și oglinda nu au fost uitate

În prezent, din cauza vremurilor pe care le traversăm, atenția la detaliile legate de curățenie este esențială pentru a-ți proteja sănătatea. Rezervă-ți un spațiu pentru dezinfectant, săpun sau șervețele umede. Producătorii s-au gândit și la acest aspect, rezervând pe ușa vestiarului și un suport pentru prosop.

Unele modele de vestiar metalic sunt prevăzute cu oglindă pe partea interioară a ușii. Cu siguranță ți-ar plăcea să te privești înainte de a părăsi incinta, pentru a verifica felul în care arăți. Tocmai pentru a te asigura că totul este în regulă din punct de vedere estetic, s-au montat oglinzi și pentru persoanele mai cochete.

Ventilație optimă

Ușile sunt prevăzute cu fante de aerisire care permit o bună ventilație a interiorului vestiarului. Astfel, nu vor exista mirosuri neplăcute, spațiul fiind aerisit. Pe exteriorul ușii există un suport pentru eticheta nominală, putând identifica cu ușurință apartenența sau destinația vestiarului.

Achiziționează un vestiar metalic și pune în ordine toate bunurile care trebuie depozitate acolo. Analizează modelele din catalog și alege cea mai bună variantă de compartimentare pentru nevoile tale.

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5