13 semne care-l trădează dacă e bun la pat

Sex

ejaculare feminina sfaturi sex
Ejacularea feminina stă la îndemâna oricărei femei, trebuie să vă depăşiţi inhibiţiile şi să vă daţi drumul.
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Vrei să ştii cât e de bun la pat înainte de a-l „testa” la propriu? Tracey Cox susţine că sunt cel puţin 13 semne care-i trădează performanţele sexuale.

Iată cele 13 semne care te ajută să-ţi dai seama dacă merită efortul sau nu:

1. Îşi roade unghiile – bărbaţii care-ţi rod unghiile tind mereu să-şi depăşească limitele, mergând chiar până la extrem, fapt ce trădează faptul că este o persoană pasională. Poate nu este foarte atrăgător, dar cu siguranţă este un amant extraordinar!

2. Îşi doreşte un câine – obişnuieşte să pună nevoile altora înainte de ale lui, ceea ce poate însemna un plus din puct de vedere sexual

3. Nu e Bradley Cooper, fizicul nefiind chiar punctul lui forte, ceea ce înseamnă că nu este chiar sufocat de femei. Asta înseamnă că va face tot posibilul să te răsfeţe şi să te facă fericită

4. Are un scris de toată groaza. Specialişii în caligrafie susţin că persoanele care au un scris de mână urât au un libidou crescut şi o imaginaţie bogată

5. Miroase extrem de bine

6. Are mereu grijă ca poziţia corpului să-i fie dreaptă! Postura coprului îţi indică cât este de leneş. Dacă îşi ţine mereu umerii ridicaţi şi burta trasă, înseamnă că este o persoană care face eforturi. O postură bună indică, de obicei, o persoană încrezătoare.

7. Nu se teme să fie ironizat! Oricine poate face glume pe seama lui arată că are încredere în puetrile proprii. Un simţ al umorului scăzut indică faptul că se ia prea mult în serios şi că este neîncrezător.

8. Este bilingv! Faptul că vorbeşte mai multe limbi îţi indică faptul că ai de-a face cu o persoană inteligentă, care este obişnuită să muncească pentru a obţine rezultate! Un atribut al amantului perfect

9. Spaima şoselelor! Asta arată că ai de-a face cu o persoană nerăbdătoare să ajungă la destinaţie (orgasmul) şi care nu ştie să se bucure de călătorie (să te facă şi pe tine să atingi culmile extazului). Dacă este un vitezoman, asta înseamnă că ai de-a face cu o persoană pasională, dar care se pierde pe drum.

10. Este prin în rutina zilnică, atunci ai de-a face, mai degrabă, cu un roboţel, extrem de previzibil.

11. Este mult prea ataşat de prietenii lui! Faptul că nu poate face niciodată nimic singur arată că are mereu nevoie de încurajări şi aprobări din partea anturajului şi că nu poate gândi pentru el însuşi. Dacă îţi place să domini în relaţie şi să faci pe profesoara, atunci el este alesul!

12. Vorbeşte cu mâinile! Dacă are nişte mâini imense, puternice şi face mişcări ample, mai mult ca sigur va şti să le folosească şi în pat. De obicei, asta înseamnă că este o persoană creativă, cu imaginaţie şi că sexul cu el va fi cu adevărat excepţional.

13. Este o persoană extrem de flexibilă! Cu cât este mai flexibil, cu atât mai imprevizibil este în pat. O noapte cu el este o adevărată aventură.

Loading...