Vreţi să aveţi o relaţie de cuplu fericită? Iată ce trebuie să faceţi

comunicare.jpg

aveţi o relaţie de cuplu fericita
joacă un rol esenţial in orice relaţie de lungă durată
foto: 123RF

Comunicarea joacă un rol esenţial în orice relaţie de lungă durată. Însă nu este singurul lucru care ţine oamenii împreună, ci mai sunt şi alţi factori. Aşa cum fiecare om este diferit şi fiecare gândeşte altfel, de multe ori trebuie să te pui în locul partenerului pentru a afla exact ce îl deranjează sau ce îşi doreşte de la tine.

De aceea, este indicat să te întrebi, măcar din când în când, dacă îi oferi iubitului tău ceea ce vrea sau ce are nevoie? Acesta ar fi un prim pas înspre fericire. De multe ori se întâmplă în cuplu ca unul dintre parteneri sau chiar amândoi  să creadă că ştie deja bine ce îşi doreşte celălalt, aşa că nu mai întreabă. Se poate întâmpla ca tu să crezi că îl cunoşti deja destul de bine încât să nu mai fie nevoie să staţi de vorbă despre anumite lucruri ori le-aţi discutat deja o dată, în trecut.

Totuşi, nu poţi ştii niciodată cu siguranţă dacă nu întrebi, pentru că lucrurile, sentimentele, părerile se pot schimba, iar faptul că îl întrebi, te interesezi, te ajută să îţi cunoşti partenerul mai bine. Nu e întotdeauna simplu să ghiceşti ce şi-ar dori persoana de lângă tine. La începutul relaţiei, când abia începeţi să vă cunoaşteţi, vă vine natural să puneţi întrebări ca să aflaţi cât mai multe unul despre celălalt, însă în timp acest obicei dispare. Este important să discutaţi în continuare, ca tu să-i poţi oferi iubitului ceea ce îşi doreşte şi invers.
 

Loading...

Citește și

  • Infidelitatea emoţională, mai periculoasă decât cea sexuală

    Nu e nimic greşit în a avea un prieten în afară de iubitul tău. Totuşi, dacă acel amic îţi trezeşte anumite senzaţii şi reacţii, e cazul să analizezi în ce loc te afli din punct de vedere emoţional, cu iubitul tău sau cu prietenul tău.

  • boala cu transmitere sexuala afecteaza fertilitatea ambii parteneri

    Dintre toate bolile care se iau prin contact sexual neprotejat, infecţia cu Chlamydia este una extrem de periculoasă atât pentru fertilitatea feminină, cât şi pentru cea masculină.

  • Ce înseamnă să fii activă în pat

    Sexul este un lucru “atât” de natural, încât oricine ştie să-l facă, ar spune unele persoane, însă lucruri nu stau chiar aşa. Se presupune că a face sex înseamnă două persoane care fac schimb de plăcere. Dar acest schimb nu se poate face dacă nu suntem atenţi la propriile senzaţii şi dacă nu avem încredere în partener, fără resentimente. A fi activă înseamnă să îi vorbeşti partenerului, să îi spui ce îţi place sau nu, să îl ghidezi, dar şi să exprimi verbal ceea ce simţi.

  • Te-ai plictisit să faci faci sex cu iubitul tău la aceeaşi oră şi de câţiva ani nimic nu se schimbă? Click! îţi prezintă 4 metode de sex care îţi vor îmbunătăţi relaţia de cuplu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1