Vrei sex cu un bărbat «Berbec»? Găteşte-i picant!

Un super manual astrologic despre sex! Iată ce surpriză ţi-a pregătit ziarul Click! pentru săptămâna viitoare. Dacă vrei să afli totul despre cum îţi poţi cuceri partenerul în funcţie de zodie, nu rata de luni, 25 noiembrie, cartea „Zodiac erotic".

Ghidul astrologic pentru un sex uimitor te va ajuta să-ţi cunoşti mai bine atât propria personalitate sexuală, cât şi pe cea a partenerului. Scriitoarea şi astroloaga americană Constance Stellas, ale cărei cărţi au făcut furori în toată lumea, te asigură că din acest nou zodiac fierbinte vei învăţa secretele senzuale ale zodiilor şi vei şti cum să-ţi găseşti sufletul pereche, din punct de vedere sexual, folosind chestionarele de compatibilitate.

CLIIMA20131120_0129_1.jpg

Dacă vrei să afli totul despre cum îţi poţi cuceri partenerul în funcţie de zodie, nu rata de luni, 25 noiembrie, cartea „Zodiac erotic”.

Totodată, vei putea descoperi care sunt cele mai bune şi cele mai nepotrivite combinaţii de zodii. De exemplu, ştiai că bărbatul din zodia Berbecului adoră gusturile aromate? „Seducţia cu ardei iute s-ar putea să nu apară în niciun manual de sex, dar încearcă să găteşti sau să mănânci consecvent mâncare mexicană cu Berbecul tău. Sunt mari şanse să ai parte de momente spectaculoase în pat", spune astrologul Constance Stellas, autoarea „Zodiacului erotic".

Berbecul nu este un semn care-şi pierde controlul şi de obicei nu are un temperament exploziv ca Taurul, de exemplu. Cu toate acestea, bătaia, pălmuirea, lupta corp la corp şi prosteala cu curele pot fi nişte activităţi foarte ispititoare şi sexy pentru Berbec. Îi place lupta pentru obţinerea actului sexual la fel de mult ca cedarea în sine. Cu toate flăcările sale, are nevoie de mult contact pasional. O mângâiere uşoară sau o iubire tandră nu vor satisface un Berbec.

Trecerea de la o aventură de-o noapte la o relaţie consistentă este o adevărată provocare pentru Berbec. Se întâmplă, iar dacă nu eşti sigur de statutul pe care-l ai, întreabă. Berbecul va fi clar din acest punct de vedere, dar poate fi convins să menţină flacăra aprinsă dacă există destule scântei între voi.

Autoarea, astrolog de peste 20 de ani!


Autoarea Constance Stellas este astrolog de peste 20 de ani. Lucrează pentru reviste americane şi a scris mai multe cărţi, care au mare succes de piaţă în străinătate. „Zodiacul erotic", care îţi dezvăluie cele mai fierbinţi secrete din dormitor, îl poţi cumpăra de luni, 25 noiembrie, împreună cu ziarul Click!, la preţul de 9,99 lei. Acest ghid îţi va încinge cu siguranţă viaţa sexuală, întrucât conţine teste de compatibilitate şi descrieri ale caracteristicilor sexuale, ale fanteziilor favorite, precum şi recomandări de combinaţii fierbinţi.


Loading...