Vrei să îţi seduci iubitul în dormitor? Alege un parfum potrivit pentru amândoi

parf.jpg

Vrei să îţi seduci iubitul în dormitor
Este important ca femeile să ştie ce arome sunt pe placul bărbaţilor atunci când fac dragoste
foto: 123RF

Nu există bărbat care să nu aprecieze o femeie care se aranjează, cu atât mai mult în clipele de intimitate, când seducţia atinge cote maxime. Pe lângă lenjeria intimă provocatoare, îl poţi atrage atenţia cu un mic detaliu, uneori uitat sau ignorat: parfumul

Fără îndoială putem spune că parfumurile şi dorinţa sexuală merg mână în mână. De aceea, este important ca femeile să ştie ce arome sunt pe placul bărbaţilor atunci când fac dragoste. În această situaţie nu vorbim despre parfumul pe care îl folosiţi zi de zi!

Puţini sunt bărbaţii care suportă parfumul al cărui miros se intensifică în timpul actului sexual, devenind uneori chiar înţepător. Sunt recomandate parfumurile sau loţiunilor de corp, cu miros plăcut şi discret. Încearcă să foloseşti cât mai des parfumuri şi creme cu miros de vanilie, aroma acestora având un puternic efect afrodisiac, intensificând circulaţia sângelui.

De asemenea, reprezentanţii sexului puternic apreciază aromele calde, de exemplu, cele de caramel, ciocolată şi migdale. Bărbații adoră când un strop de parfum de citrice se amestecă cu dulceața florilor și fructelor, consideră acest amestec foarte răcoritor și subtil. Cel mai dorit ingredient al unui parfum care se presupune că va seduce bărbații este moscul, unul dintre cei mai populari feromoni, cu o urmă de aromă dulce și stimulantă.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • De ce nu au femeile chef de sex

  Dorinţa, plăcerea şi satisfacţia sexuală a unei femei sunt, în primul rând, o problemă a cuplului. Dorinţa sexuală depinde de satisfacţia în cuplu şi de relaţia femeii cu propria ei feminitate şi sexualitate. Contrar unor convingeri atât de greşite, cum că sunt femei „frigide sau că problema, „vina, este a bărbatului, ca el nu este „priceput, „performant sau că este egoist. Invinovăţirea şi ruşinea inrăutăţesc problemele sexuale ale cuplului şi ale femeii.

 • Infecţia sexuală foarte răspândită în rândul femeilor

  Infecția vaginală cu trichomonas este o afecțiune cu care femeile active sexual se confruntă frecvent. Apariția acestei infecții, una dintre cele mai răspândite boli cu transmitere sexuală, este provocată de parazitul Trichomonas vaginalis. Calea de transmitere a acestuia este cea sexuală, prin act sexual vaginal neprotejat.

 • Iată cum îl determini pe iubitul tău să ia iniţiativa în pat

  În timp ce alte femei au parte de sex pasional, tu nu reuşeşti să-l scoţi pe iubitul tău din carapace suficient de mult încât să ia el iniţiativa şi să te domine în pat. Din această cauză pot să apară neînţelegeri şi chiar conflicte, care să afecteze relaţia de cuplu.

 • Concentrarea pe performanţă şi nu pe plăcere, calea sigură către problemele sexuale

  A-ţi dori să oferi plăcere partenerului şi a răspunde nevoilor lui sexuale este un semn de sănătate sexuală, într-o relaţie bazată pe reciprocitate şi respect pentru nevoile fiecăruia. Concentrarea pe performanţă şi nu pe plăcere este calea cea mai profundă către problemele sexuale ale bărbatului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1