Vrei să îi transmiţi ceva iubitului tău? Alege momentul potrivit

mi.jpg

Vrei să îi transmiţi ceva iubitului tău
Este foarte important ca atunci când dorim să îi comunicăm ceva partenerului nostru de viaţă, să o facem la momentul potrivit
foto: 123RF

Este foarte important ca atunci când dorim să îi comunicăm ceva partenerului nostru de viaţă, să o facem la momentul potrivit. Uneori, ai dori să îţi exprimi un gând, un sentiment sau o problemă imediat, însă poate că în acel moment iubitul tău este ocupat cu altceva. Poate, pur şi simplu, nu este în starea necesară.

Multe discuţii şi certuri pornesc de la o stare de moment nepotrivită. Încearcă să înţelegi că nu se poate chiar atunci, şi totodată să găseşti o altă ocazie de a îţi exprima dorinţele. Nu înseamnă că ceea ce vrei tu să spui nu este important, ci că poţi face acest lucru într-un moment în care vei beneficia de atenţie şi ascultare. Disponibilitatea celuilalt contează foarte mult.

Important de menţionat este faptul că discuţiile importante sunt rareori eficiente înainte de culcare sau la doar câteva minute după ce partenerul a intrat pe uşă de la serviciu. Evident nu este recomandat să vă culcaţi certaţi, dar nici să încerci să porţi o discuţie importantă cu cineva care tocmai a venit obosit şi înfometat de la muncă.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și