Vrei să fii fericită lângă partenerul tău? Acceptă-l aşa cum este

fericita.jpg

Vrei să fii fericită lângă partenerul tău
Ideea de a se schimba pentru a fi pe placul partenerei sau pentru a face o relaţie să dureze cât mai mult îi înspâimântă pe bărbaţi, care vor să fie acceptaţi aşa cum sunt
foto: 123RF

Refuzul de a se schimba şi de a face compromisuri sunt motive care îi fac pe bărbaţi să perceapă în mod negativ noţiunea de relaţie.

Ideea de a se schimba pentru a fi pe placul partenerei sau pentru a face o relaţie să dureze cât mai mult îi înspâimântă pe bărbaţi, care vor să fie acceptaţi aşa cum sunt şi cărora le este greu să admită că au anumite tresături de caracter care îi dezavantajează în relaţiile cu sexul feminin.

Reproşurile şi cerinţele tot mai numeroase care survin pe măsură ce relaţia devine serioasă îi neliniştesc, întrucât în mintea lor ele sunt semnele unei îngrădiri a sinelui şi a unor transformări forţate, care nu îi reprezintă. De aceea, este necesar ca eventuala parteneră să fie răbdătoare şi să nu încerce să îşi impună viziunea în faţa unui astfel de bărbat pentru a-i crea senzaţia că deciziile îi aparţin şi că nu este constrains în niciun fel de parteneră.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1