Vrei să eviţi rutina în dormitor? Nu ezita să-ți îmbogățești relația sexuală cu noutăți

nu_se_.jpg

monotonie viata sexuala
O viaţă sexuală satisfăcătoare vă va apropia foarte tare iar dragostea dintre voi va crește tot mai mult
foto: 123RF

Vrei să ocoleşti rutina din cuplu, dar nu ştii ce să mai inventezi ca să-i păstrezi mereu treaz interesul partenerului tău? Pentru a evita monotonia, este esențial să fii creativ în fiecare zi. Un cuplu creativ este mai puternic şi mai îndrăgostit.

Creativitatea este o calitate pe care o posedăm cu toții și pe care o putem cultiva în diverse feluri. Ingredientul cheie al acesteia este evadarea din rutină. Într-o relație de cuplu de succes, acest element duce la schimbare, ce poate produce o reînnoire și o reaprindere a pasiunii dintre parteneri.

Nu ezita să-ți îmbogățești relația sexuală cu „noutăți”. Tu și partenerul tău vă veți aminti cât de mult vă iubiți reciproc. Ambii aveți la dispoziție numeroase variante pentru a fi mai creativi în dormitor. Împreună, puteți alege să faceți ceva special care vă va ajuta să scăpați de monotonia cotidiană care vă ucide dragostea și, în același timp, să vă întăriți legătura.

Nu uitaţi! O viaţă sexuală satisfăcătoare vă va apropia foarte tare iar dragostea dintre voi va crește tot mai mult. Vă veți înțelege mai bine atât în viața de zi cu zi, cât și pe plan sexual.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • motivele pentru care unul dintre parteneri înşală

  Motivele pentru care înșală unul dintre parteneri sunt dintre cele mai diverse. Unii bărbați o fac pentru că vor altceva, alții pentru că vor să-și demonstreze singuri că încă mai pot să o facă. Femeile se spune că înșală în aceeași măsură ca și bărbații, însă ele sunt mult mai blamate.

 • Paşii cuplu poate să reaprindă flacăra iubirii

  Aproape în orice relaţie de cuplu scânteia poate fi reaprinsă de aceea niciodată nu trebuie să te resemnezi. Lucrurile bune se întâmplă acelora care încearcă din greu şi care au răbdare. Important este să te lupţi pentru relaţie, fă tot ce este necesar pentru a o salva, dacă asta îţi doreşti cu adevărat.

 • Aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţi cont

  Cele mai importante aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţii cont sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.

 • Indiferenţa în cuplu şi consecinţele ei asupra relaţiei

  O relaţie înseamnă preocuparea permanentă pentru nevoile partenerului, pentru nevoile tale şi ale relaţiei. Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1