Vrei să ai o relaţie de durată ? Află ce lucruri nu ar trebui să faci niciodată

isca_discuti.jpg

Vrei relaţie durată află lucruri nu e bine să faci
Poate cel mai enervant lucru pentru un bărbat este să fie comparat cu fostul iubit al partenerei lui
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Anumite lucruri pe care le faci în relație te pot îndepărta de partnerul tău și pot distruge legătura sentimentală dinte voi. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată în cuplu, dacă vrei ca iubitul tău să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.

Nu îți compara iubitul cu fostul 

Poate cel mai enervant lucru pentru un bărbat este să fie comparat cu fostul iubit al partenerei lui. Renunță la acest obicei prost. Fiecare persoană este unică. Cu siguranţă, iubitul tău nu vrea să știe ce fel de persoană era fostul tău. Concentrează-te pe relația prezentă!

Nu butona telefonul când partenerul tău discută cu tine 

De fapt, nu face asta cu oricine altcineva. Este foarte urât ca cineva să vorbească cu tine, iar tu să stai cu nasul în telefon. Este un gest lipsit de respect. Și să nu uităm: respectul stă la baza unei relații serioase și fericite. 

Nu te lăsa pradă rutinei

Dacă rutina a pus monopol pe relația ta, este foarte greu să mai redresezi lucrurile. Încearcă să îți surprinzi partenerul, să organizezi seri romantice, să te reinventezi. Într-un cuvânt, să fii spontană.

Nu spera la o relație perfectă

Relațiile perfecte sunt o utopie. Nu încerca să atingi perfecțiunea în relația ta, pentru că nu o să reușești și o să începi să îți stresezi partenerul fără rost. Obișnuiește-te cu ideea că viața nu este ca în filme! 

Nu isca discuții numai când ai nevoie de ceva 

Comunicarea este cheia rezolvării tuturor problemelor dintr-un cuplu. Deci, de fiecare dată când simți că ceva nu e în regulă, discută. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1