Vrei ca relaţia ta să fie una reuşită? Acordă atenţie lucrurilor mici

conversa.jpg

Vrei ca relaţia ta să fie una reuşită
Conversaţiile avute seara cu partenerul de viaţă s-au dovedit a fi printre cele mai eficace activităţi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Numitorul comun al fericirii în cuplu este reprezentat de lucrurile simple pe care cei mai mulţi oameni le ignoră.

De cele mai multe ori, în relaţii, uităm să acordăm atenţie lucrurilor mici de zi cu zi şi nevoilor celuilalt. Lururile mărunte şi interacţiunile zilnice sunt mai importante pentru calitatea şi stabilitatea relaţiei decât o cină romantică, o vacanţă în locuri exotice sau un cadou scump de sărbători.

Fiecare partener poate face lucruri mici care să îmbunătăţească relaţia, însă acestea sunt considerate banale şi deseori nu primesc importanţa cuvenită. Conversaţiile avute seara cu partenerul de viaţă despre experienţele pe care fiecare le-a avut pe parcursul zilei s-au dovedit a fi printre cele mai eficace activităţi.

Succesul conversaţiei depinde de capacitatea fiecăruia de a-l asculta activ pe celălalt, de a empatiza, a manifesta un interes autentic faţă de celăllat, de exprimarea afecţiunii şi înţelegerea emoţiilor celuilalt.

Loading...

Citește și

 • motive dureri de cap

  Tot timpul vorbim despre beneficiile sexului asupra organismului, însă există un simptom pe care îl poate genera şi care nu este tocmai plăcut. Este vorba despre durerile de cap care apar în momentul excitării sau atunci când are loc orgasmul. Deşi sexul este asociat de regulă cu calmarea durerilor de cap, sunt şi situaţii în care el poate să declanșeze o migrenă.

 • coafuri, moda, zona intima, barbati

  Detoxul vaginal te ajută să scapi de problemele intime recurente şi de infecţiile care pot apărea între timp. Este vorba de tratamentul pe bază cu abur.

 • Există anumite lucruri bărbaţii le doresc femei pat

  Bărbaţii au tot felul de dorințe sexuale pe care nu îndrăznesc să le aducă în discuție cu partenerele de viață, de frică să nu fie catalogați drept perverși. Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc. În articolul de mai jos, aflaţi ce lucruri vor unii bărbaţii să le facă femeile în mod deosebit atunci când sunt în intimitate.

 • cele mai periculoase poziții în dormitor

  Se pare că există cel puţin două pozitii sexuale care pot provoca fractură de penis şi este bine să le ştiţi. Probabil că vă întrebaţi în ce constă fractura de penis, din moment ce osul este absent? Erecţia este provocată de circulaţia intensificată la nivelul organului genital. Dacă penisul este îndoit brusc şi cu forţa, trauma poate cauza o aşa numită "fractură",în care sunt avariate cele două cilindre care intră în alcătuirea penisului.