Viaţa voastră sexuală este în impas? 4 idei pentru a o revigora

rutina.jpg

viata sexuala impas rutina idei
Oricât de stabilă ar fi, romantismul și intensitatea vieții sexuale trebuie întreținute pentru a nu se instala plictiseala
foto:123RF

De cele mai multe ori pasiunea dintre parteneri se stinge odată cu înaintarea în relaţie. Fie că este vorba de griji, stres sau lipsa timpului, nu trebuie uitat că sexul reprezintă motorul oricărei relaţii.

Oricât de stabilă ar fi, romantismul și intensitatea vieții sexuale trebuie întreținute pentru a nu se instala plictiseala. Din acest motiv, oricare dintre noi trebuie să acorde atenția cuvenită activităţii intime.

Puneţi în practică tot felul de jocuri erotice

În orice relație de cuplu, viața sexuală are un rol foarte important și, din acest motiv, trebuie mereu să veniți cu ceva nou, ca să nu se instaleze plictiseala. O idee excelentă ar fi să puneți în practică tot felul de fantezii sexuale, mai ales că acest lucru vă poate ajuta destul de mult în dormitor. Pe lângă faptul că vă veţi bucura amândoi de partide de sex satisfăcătoare, veţi avea parte şi de multe experienţe noi care vă vor îmbunătăţi legătura intimă.

Creaţi o atmosferă intimă şi relaxantă în dormitor

Atmosfera intimă şi relaxantă din dormitor joacă un rol foarte important atunci când vreţi să vă îmbunătăţiţi viaţa sexuală. De exemplu, o muzică de calitate, romantică și niște lumânări parfumate vor da rezultatele dorite. Se spune că cei mai mulţi bărbaţi preferă să facă sex doar cu lumina aprinsă pentru a admira fiecare părticică din corpul partenerei, asta nu înseamnă că ei nu vor aprecia o seara în care îi aşteptaţi în lenjerie intimă, în lumina senzuală a câtorva lumânări.

Achiziţionaţi câteva jucării sexuale

Acestea au rolul de a vă condimenta relaţia intimă şi de a o face mult mai incitantă. Jucăriile sexuale vă pot aduce pe culmile plăcerii, vă pot ajuta să vă cunoaşteţi mai bine corpul şi să vă descoperiţi limitele. De aceea, aceste minunate accesorii erotice nu trebuie să lipsească din sertarul niciunuia dintre voi.

Experimentaţi masajul erotic

Poate fi o soluţie excelentă pentru a vă îmbunătăţi viaţa sexuală. Atingerile senzuale din timpul masajului erotic au un efect afrodisiac foarte puternic, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Și, nu în ultimul rând, această practică înseamnă relaxare, intimitate, senzualitate și este considerat un excelent preludiu.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1