Un obicei sănătos care vă va ajuta să menţineţi dragostea vie în relaţie

dra.jpg

obicei sanatoa care mentine dragostea vie
Discută cu partenerul tău şi stabileşte o regulă: în fiecare săptămână veţi ieşi măcar o dată în oraş
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Rutina este cel mai mare pericol pentru orice relaţie de cuplu. Din nefericire, nici nu ne dăm seama când se instalează, aşa că cel mai bine este să o prevenim. În articolul de mai jos, descoperiţi un obicei sănătos pentru căsnicia voastră, care vă va ajuta să menţineţi dragostea vie.

Daţi-vă întâlnire săptămânal cu partenerul de viaţă

Probabil, până să vă mutaţi împreună vă întâlneaţi în oraş aproape zilnic. Acum însă, cât de des mai ieşiţi? Într-o relaţie de lungă durată, partenerii de viaţă tind să devină din ce în ce mai comozi. Întâlnirile par să-şi piardă rostul, însă, în realitate, sunt esenţiale pentru o relaţie fericită.

Discută cu iubitul tău şi stabileşte o regulă: în fiecare săptămână veţi ieşi măcar o dată. Nu trebuie să fie vreun restaurant scump sau vreo excursie costisitoare. O plimbare în parc, o vizită la muzeu, o seară la teatru sau orice altceva ce vă face plăcere şi vă scoate din cotidian sunt de bun augur. Astfel de momente vă vor apropia şi vă vor oferi mai multe subiecte de discuţie îmbunătăţind, astfel, şi comunicarea dintre voi.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1