Un motiv pentru care o căsnicie se poate destrăma

nefe.jpg

Un motiv pentru care o căsnicie se poate destrăma
Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţie
foto: 123RF

Plictiseala, rutina sau obişnuinţa nu distrug o casnicie mai mult decât lipsa interesului şi indiferenta. Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţie. A fi nepăsător într-un cuplu înseamnă că nu îţi mai iubeşti partenerul şi puteţi ajunge să convieţuiţi ca doi străini în aceeaşi casă. Chiar dacă interacţionaţi, este ca şi cum aţi face conversaţie cu un om oarecare de pe stradă. Legătura dintre voi a fost avariată şi, din acest punct, lucrurile sunt greu de reparat.

Ce înseamnă dacă partenerul tău este complet dezisteresat de felul în care arăţi, de ieşirile tale în oraş sau nu are nicio reacţie dacă te vezi cu alţi bărbaţi? Cel mai probabil este indiferent şi nu mai simte nevoia să îşi valideze încrederea în tine. De aceea, indiferenţa doare, în special dacă nu eşti şi tu în aceeaşi fază emoţională.

 

Loading...

Citește și