Un lucru pe care bărbaţii au impresia că îl ştiu despre femei. Adevărul este că nu-i chiar aşa

da.jpg

Un lucru pe care bărbaţii au impresia că îl ştiu despre femei
Bărbaţii trebuie să aibă în vedere un lucru extrem de important: nu toate femeile sunt la fel!
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Bărbaţii presupun foarte multe lucruri în legătură cu femeile cu care au relaţii intime şi nu numai. Una din cele mai frecvente presupuneri este că ştiu exact ce vor din punct de vedere sexual. Iar această presupunere vine din experienţa pe care au avut-o cu alte femei. Reprezentanţii sexului puternic trebuie să aibă în vedere un lucru extrem de important: nu toate femeile sunt la fel!

Iată ce trebuie să aibă în vedere bărbaţii

Experienţa acumulată cu alte femei este foarte utilă, dar în relaţia actuală, este şi mai util să fii atent la ce îţi spune partenera ta. În funcţie de “indicaţiile”ei poţi aplica ce deja ştii. Este total greşit să pleci de la premisa că ce o excita pe fosta ta iubită, va merge şi acum. Iar acest sfat este aplicabil întregii relaţii, nu doar componentei sexuale.

Există femei care sunt doritoare de aventuri de o noapte şi pentru care astfel de partide de sex întâmplătoare sunt tot ce vor de la un bărbat, şi altele care doar după o partidă de amor se ataşează foarte mult de partenerul lor. Şi, sigur, toate celelalte femei care sunt prinse între aceste extreme.

 

Loading...

Citește și

 • De ce este nevoie pentru a înţelege persoana iubită

  Pentru a putea fi alături şi a înţelege persoana iubită, este necesar s-o cunoaştem mai bine, să cultivăm prietenia. De multe ori, în goana cotidiană, uităm să ne alocăm timp pentru noi, ca şi cuplu, nereuşind astfel să ajungem la o cunoaştere mai aprofundată a celuilalt.

 • Iată ce trebuie să faci pentru a alunga timiditatea din dormitor

  Femeile timide în pat se privează de plăcerile sexului. Mai exact, se excită mai greu, trăiesc plăcerea actului la intensitate mai mică şi ating cu greu orgasmul.

 • Bărbații își pierd apetitul sexual din numeroase motive

  Toată lumea crede că libidoul masculin este întotdeauna inepuizabil, însă acest lucru e greșit. Unul din cinci barbati are, de fapt, un apetit sexual scăzut. Virilitatea joacă un rol important în conceptul de bărbăție şi de aceea se spune că reprezentanţii sexului puternic au mereu chef să facă amor. Însă, acest lucru nu este adevărat și mulți bărbați își pierd apetitul sexual din numeroase motive, însă puțin sunt dispuși să vorbească despre asta.

 • Nevoile femeilor în ceea ce privește o relație

  Reprezentantele sexului frumos sunt mult mai atente decât bărbaţii în ceea ce priveşte alegerea partenerului de viaţă. Ele acordă o atenție sporită detaliilor, privesc dincolo de suprafață și nu se limitează doar la atracția fizică.