Umorul, ingredientul care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei relații de cuplu armonioase

umor.jpg

Umorul ingredientul care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei relații
Umorul este ingredientul care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei relații de cuplu armonioase
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Umorul este ingredientul care contribuie la dezvoltarea și menținerea unei relații de cuplu armonioase. Simțul umorului este o trăsătură de caracter pe care mulți dintre noi o căutăm la parteneru de viaţă. Gândește-te! Nu ne lăsăm noi, femeile, mult mai ușor cucerite de un bărbat amuzant? Nu sunt bărbații atrași, la rândul lor, de femeile zâmbitoare, vesele, pozitive?

Cine nu se simte bine în preajma unei persoane relaxate, zâmbitoare, cu replici haioase, capabilă să râdă de o situație sau chiar de propria persoană? Astfel detensionăm atmosfera, mai ales dacă vorbim despre lucruri mai puţin plăcute sau dureroase.

Studiile demonstrează că atât bărbații cât și femeile preferă pentru relațiile pe termen lung, parteneri care au simțul umorului. Aşadar, prin faptul că facilitează apropierea dintre oameni, umorul contribuie şi la evoluţia noastră psihologică.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • O situaţie care poate afecta negativ relaţia cu noul partener

    Există posibilitatea ca atunci când intri într-o relaţie, familia şi prietenii să nu îl placă pe noul partener. Această situație poate afecta negativ relația, pentru că partenerul se poate simți prost, poate simți că este pusă asupra sa o presiune inutilă sau se poate simți nerespectat.

  • Sunteţi un cuplu la început de drum şi aţi decis să vă mutaţi împreună? Ei, acesta este cu adevărat un punct de cotitură. Dacă amândoi veţi şti să vă purtaţi bine şi respectaţi nişte reguli, relaţia are mari şanse de viaţă lungă.

  • Infidelitatea unuia dintre parteneri, moment devastator in relaţie

    Adulterul reprezintă o prezentare distorsionată, mincinoasă a realitaţii unei relatii. Partenerul infidel construieşte o viaţă falsă de cuplu, întreţine o iluzie, îl asigură pe partenerul înşelat de prezenţa şi disponibilitatea sa, când acest lucru nu este adevărat.

  • Ai aflat că eşti înşelată

    Una dintre cele mai neplăcute situaţii în care te poţi afla în viaţă este să afli că ai fost înşelată. Dacă ai trecut prin aceste momente, probabil ştii deja câtă furie, tristeţe şi durere poate fi acumulată la aflarea acestui lucru, mai ales dacă simţeai că partenerul tău este cea mai importantă persoană pentru tine. Oricât de dezamăgită ai fi după acest episod, nu te grăbi să le spui tuturor ceea ce ţi se întâmplă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1