Uite cum să-ţi înşeli soţul şi el să nu se prindă!

Citeste tot despre: 

Are 38 de ani şi patru iubiţi: un milionar în imobiliare, un afacerist din Dubai, un antrenor de fitness şi un electrician. O cheamă Louise Van der Velde şi recent şi-a deschis o şcoală în care le învaţă pe femei să aibă amanţi, iar soţii lor să nu se prindă că-s încornoraţi.

Louise are doi copii şi este văduvă. Îi place la nebunie să flirteze şi şi-a deschis un cabinet de consiliere sexuală chiar în Londra. Ea e convinsă că secretul unei căsnicii este: infidelitatea. „Nu trebuie să îţi înfrânezi pornirile sexuale, pentru că asta produce depresii şi neîncredere în sine.

Trebuie să priveşti fiecare bărbat ca o provocare şi să îţi împlineşti fanteziile sexuale cu ajutorul lor. La asta sunt buni bărbaţii. Căsnicia e doar piatra de temelie în devenirea ta ca femeie. Ai găsit bărbatul perfect pentru rolul de tată al copiilor tăi, de partener şi prieten.

Dar tu ca femeie mai ai nevoie de bărbatul-armăsar, de tipul-fotomodel, bărbatul-rege, bărbatul-golan, şmecheraşul şi chiar tinerelul? Nu te lăsa sufocată în căsnicie. Ieşi la agăţat", a declarat Van der Velde pentru „The Sun". Însă cum înşeli fără să fii prinsă? Louise Van der Velde este convinsă că o femeie puternică şi sigură pe feminitatea ei nu se va lăsa niciodată trădată în faţa soţului de relaţiile extraconjugale. Ba, din contră, va flirta cu alţii, el fiind de faţă.

Iată regulile de aur!

Ce trebuie să faci:

- le pui aceeaşi poreclă „Iubi";

- nu le permiţi să te controleze;

- pretinzi ca să nu ţi se pretindă;

- nu minţi, ci doar spui foarte puţin despre tine;

- nu dai raportul nimănui şi eviţi să vorbeşti la telefon altfel decât senzual; asta pentru a putea vorbi cu amanţii, iar soţul tău să creadă că te răsfeţi cu vreo prietenă;

- nu salva în agenda telefonică porecle; e mult mai bine cu nume de familie şi iniţiale.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1