Trucul care are rolul de a întări orice relaţie şi vă ajută să aveţi încredere reciprocă

poveste.jpg

Trucul care au rolul de a întări orice relaţie şi vă ajută să aveţi încredere reciprocă
Păstraţi-vă dorinţa de a discuta chiar şi micile detalii din viaţa fiecăruia
foto: 123RF

Atunci când suntem la începutul relaţiei, avem o plăcere deosebită să povestim partenerului tot felul de lucruri, dar şi să ascultăm poveştile lui. Sunt descoperiri pe care le facem despre acesta, simţim dorinţa de a-l cunoaşte mai bine, de a ne primi în intimitatea lui şi de a se simţi în largul său să se destăinuie. Indiferent că sunt evenimente marcante sau întâmplări de zi cu zi, există, de ambele părţi disponibilitate.

În timp, aceasta este diminuată şi, nu odată, facem greşeala de a crede că ne cunoaştem deja partenerul. Pierdem astfel ocazia să fim la curent cu transformările lui, noile dorinţe, noile perspective sau modul diferit de a aprecia lucrurile. Iar asta înseamnă distanţarea între parteneri.

Păstraţi-vă dorinţa de a discuta chiar şi micile detalii din viaţa fiecăruia. Acesta este un truc care are rolul de a întări orice relaţie şi vă ajută să aveţi încredere reciprocă. Dă-i în permanenţă libertatea de a povesti, de a fi deschis, de a găsi în tine un bun ascultător şi persoana căreia să îşi dorească să îi împărtăşească propriile gânduri. Iar acesta, este un proces continuu, fără termen limită şi fără moment “oportun”.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1