Tipul de sărut care îţi dă o mie de fiori! Este preferat de toţi îndrăgostiţii

sarut_frant.jpg

Tipul de sărut care îţi dă o mie de fiori
Sărutul franțuzesc este tipul de sărut preferat de toți îndrăgostiţii
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sărutul franțuzesc este tipul de sărut preferat de toți îndrăgostiţii. Acesta implică atât folosirea limbii, cât şi a buzelor şi este practicat de către partenerii care nutresc sentimente puternice unul faţă de celalalt. Genul acesta de sărut necesită un grad înalt de intimitate şi, în funcţie de tehnică şi de mişcările folosite, te poţi da de gol în ceea ce priveşte latura ta pasională.

Cea mai importantă regulă pentru un sărut franţuzesc reuşit este să fii relaxată. Dacă ţii buzele sau limba prea încordate, este posibil  să ai parte de câteva momente stânjenitoare în timpul sărutului, care vor strica momentul. Acestea trebuie să fie flexibile, pentru a se dărui în totalitate şi pentru a-ţi putea explora în voie partenerul.

Acest sărut este exclusiv erotic

Nu lăsa ca iubitul tău să facă totul în timpul sărutului, ci implică-te şi tu. Foloseşte-ţi limba nu numai pentru a răspunde la acţiunile lui, ci iniţiază şi alte mişcări. Nu lăsa ca totul să devină plictisitor după câteva minute, încearcă stiluri noi, alternează ritmurile şi implică tot corpul, nu doar gura. Foloseşte-te de mâini pentru a-i sugera partenerului ceea ce simţi.

Cum închei un sărut frantuzesc perfect?

Nu te retrage prea repede din uniunea cu partenerul tău, degustă sărutul până la final, apoi priveşte-l profund în ochi şi spune-i că îl iubeşti, dacă asta simţi.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5