A te îndrăgosti de o persoană care are alt partener este o situație delicată

idcft.jpg

A te îndrăgosti de o persoană care are alt partener este o situație delicată
De cele mai multe ori, începerea unei relații cu o persoană care are partener este o situație foarte delicată
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

De cele mai multe ori, începerea unei relații cu o persoană care are partener este o situație foarte delicată. Uneori, nu poți evita să te îndrăgostești, însă trebuie să fii conștientă de tot ceea ce implică acest sentiment în anumite circumstanțe. Orbită de dragoste, nici nu îți dai seama ce greșeli faci când iubești o persoană care nu este disponibilă. Iată care sunt acestea!

Atunci când bărbatul de care eşti îndrăgostită este deja într-o relație, este posibil să îți spună lucruri precum: „Vreau să mă despart de ea” sau „Aștept momentul potrivit” Aceste afirmații te fac să aștepți clipa în care vei putea începe o relație adevărată cu persoana iubită.

Dacă, din contră, iubitul ți-a spus clar că nu intenționează să se despartă de actuala parteneră, nu are rost să mai aștepți nimic. Tu decizi dacă vrei să ocupi la nesfârșit statutul de amantă sau dacă vrei să închei relația. Prima situație este cel mai des întâlnită. Însă ai grijă. Dacă nu se schimbă nimic după câteva săptămâni, probabil că aștepți în zadar.

Unii oameni așteaptă ani întregi ca persoana iubită să se despartă de partenerul „oficial”. Având în vedere cât timp a trecut deja, este clar că aceasta nu va pune niciodată capăt relației respective, oricât de mult jură că o va face. Prin urmare, trebuie să eviți să cazi în capcana așteptării infinite, chiar dacă iubitul îți șoptește la ureche cele mai frumoase promisiuni.

 

Loading...

Citește și

  • Luni seară, l un internaut a vrut să afle cum poate să-şi determine partenera să-i facă sex oral.

  • De ce apar posesivitatea si gelozia

    În cazul în care partenerul a mai călcat strâmb în trecut, dar ai decis să-i mai acorzi o şansă si să continui relaţia, fie de dragul vremurilor bune, fie de dragul copiilor, gelozia şi posesivitatea pot apărea de teama de a nu fi rănită şi înşelată din nou. Însă, dacă partenerul a fost întotdeauna fidel şi totuşi te regăseşti chinuită de gândurile negative, cauzele pot avea rădăcini în experienţele trecute când ai suferit din cauza minciunii sau trădării.

  • Ce se întâmplă când pretinzi că ai orgasm chiar dacă lucrurile nu stau chiar aşa Nu se publica

    Mimarea orgasmului este foarte des întâlnită în rândul femeilor, soluţie la care acestea recurg mai ales când simt că nu există şansa de a atinge punctul culminant.

  • Când sexul nu mai reprezintă o prioritate în relaţia de cuplu

    Sexul în relaţia de cuplu poate uneori să nu reprezinte o prioritate, atunci când conflictele, stresul şi aşteptările îşi pun amprenta pe dinamica cuplului. Dacă la început sexul este incitant, și partenerii îşi explorează sexualitatea, dorinţele și fanteziile sexuale creându-și astfel un anumit ritm în cuplu, pe parcursul relației apar factorii stresori şi libidoul partenerilor scade.