Te-ai despărţit de iubit? Ce nu trebuie să faci atunci când începi o relaţie nouă

comparatii.jpg

Te-ai despărţit de iubit nu faci atunci când începi o relaţie nouă
Dacă vrei să începi o nouă relaţie, ar fi bine să laşi deoparte experienţa trecută şi sa nu o compari cu ce ai trait cu fostul
foto: 123RF

Dacă vrei să începi o nouă relaţie, ar fi bine să laşi deoparte experienţa trecută şi să nu o compari cu ce ai trait cu fostul. Această comparaţie nu are absolut nici un aspect pozitiv pentru că nu faci altceva decât să îţi aminteşti de un om care te-a rănit şi vei ajunge să îl vezi pe fostul tău prieten în actualul. Fiecare om este unic şi aşteptările tale nerealiste te pot face sa fii uşor dezamagită.

Dacă te întâlneşti cu cineva, nu îl măsura şi compara cu o listă exactă de calităţi pe care e musai să le aibă. Nu este vorba să accepţi defecte pe care nu le-ai tolerat niciodata până acum, dar fi spontană şi deschisă să cunoşti un om care s-ar putea să te surprindă plăcut.

În plus, să nu ai pretenţia ca persoana cu care te întâlneşti sa ştie deodată tot ce-ţi doreşti şi cum ai vrea tu ca el sa reacţioneze într-o anume situaţie. Te-ai obişnuit poate cu asta dacă ai avut o relaţie lungă. Dar este normal să nu fie aşa în cazul unui nou prieten.
 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Învaţă cum să împiedici gelozia să îţi distrugă relaţia de cuplu

  Despre femei se spune că sunt mult mai geloase decât bărbaţii, dar studiile contrazic acest mit, semnalând că această atitudine derivă din nesiguranţă şi deci nu are nicio legătură cu distincţia sexelor. Din păcate, gelozia poate destrăma o relaţie de cuplu. Pentru a nu se ajunge într-o situaţie de acest gen, învaţă cum să treci cu tact peste aceste momente neplăcute dintr-o relaţie.

 • Cum vede bărbatul dependent de sex partida de amor

  Partenerul îţi este infidel şi tot timpul se justifică spunând că nu se poate abţine pentru că are anumite „nevoi” ce trebuie satisfăcute. Câte dintre femei nu au auzit măcar o dată această scuză? Ei bine, află că oricine se poate abţine, chiar şi un dependent de sex.

 • Sexul oral poate fi un adevarat pericol pentru sanatate

  Există o categorie de persoane care consideră că sexul oral este inofensiv, nu se protejează şi cred că prezervativul este util doar în cazul unui raport sexual normal. Că nu au de ce să îşi facă griji atâta timp cât sunt atente la igienă. Realitatea, însă, e cu totul alta: cele mai multe dintre infecţiile intime se pot transmite şi prin contact oral.

 • Modul poţi rezolva problemele care apar în relaţia de cuplu

  Atunci când se implică într-o relaţie, cele mai multe femei sunt tentate să facă sacrificii în numele iubirii, renunţând la propriile aspiraţii pentru a-l face fericit pe partenerul de viaţă. O legătură pe termen lung nu poate însă funcţiona în acest mod

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1