Tăcerea îţi afectează viaţa sexuală. De ce este important să comunicăm

dorinta.jpg

tacerea afecteaza viata sexuala
Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual
foto: 123RF

Sunt destule persoane cărora le este foarte greu să treacă peste timiditate, ruşine şi prejudecăţi atunci când sunt în intimitate. Şi nu multe sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

Lipsa iniţierii unei partide de sex este una dintre cele mai mari greşeli pe care le putem face în intimitate. Ar fi interesant să aflăm câte partide de sex s-au irosit pentru că unul dintre parteneri n-a avut curajul să spună sau să arate că vrea să facă dragoste, iar celălalt n-a îndrăznit pentru că s-a simţit nedorit sau pentru că, pur şi simplu, s-a săturat să fie mereu el cel care iniţiază sexul.

Pe lângă faptul că relaţia va avea de suferit, din cauza dezechilibrului dorinţei, nici noi nu ne vom simţi prea bine pentru că nu ne exprimăm deschis şi uşor poftele sexuale.

 

 

Loading...

Citește și

 • ascunde spatele dependenţei de sex

  Dependenţa de sex implică un comportament impulsiv, nebunesc, cu aceleaşi reacţii şi impulsuri ca şi în cazul dependenţei de shopping, jocuri de noroc, mâncare, navigare pe Internet.

 • nu tolerezi infidelitatea partenerului

  Deşi, la prima vedere înşelatul partenerului nu înseamnă decât sex cu o altă persoană, în realitate, situaţia poate fi mult mai delicată. Deseori, acest comportament vine la pachet cu o serie întreagă de minciuni, iar încrederea celui înşelat poate fi astfel zdruncinată din rădăcini.

 • preferintele sexuale ale femeilor

  Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor. În articolul de mai jos descoperiţi alte câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în pat.

 • mastirbare motiv de cearta in cuplu

  Foarte multe persoane nu au curaj să spună cu voce tare că se masturbează, mai ales atunci când sunt implicate într-o relaţie. Dacă unii consideră că autostimularea poate condimenta viaţa sexuală a partenerilor, alţii sunt impotriva acestui obicei erotic. Aşadar, poate fi masturbarea considerată o sursă de excitate sau un motiv de ceartă?