Sunteţi la începutul relaţiei? Nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi ţine

nuu.jpg

Sunteţi la începutul relaţiei
Cu toţii putem promite luna de pe cer însă ceea ce contează este dacă ne onorăm promisiunea facută sau nu
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

De cele mai multe ori, la începutul relaţiei, când partenerii sunt extrem de îndrăgostiţi există o tendinţă generală de a impresiona pe celălalt.

Uneori ei simt că partenerul îşi doreşte un salvator, alteori ei doresc doar să pară grandioşi în ochii persoanei dragi şi promisiuni nerostite sunt lăsate să încolţească în mintea şi în inima celui de lângă ei. Unii vor face jurăminte, declaraţii, însă dragostea e oarbă, iar naivitatea şi experienţa puţină în cunoaşterea oamenilor îi împling pe mulţi să cadă pradă acestor promisiuni fie din dorinţa de a se simţi valoroşi, din teama de a fi respinşi sau consideraţi inadecvaţi.

Dezamăgirea neînplinirii celor promise nu sunt malefice în mod intenţionat, unul dintre parteneri fiind lăsat cu bună ştiinţă să spere la o relaţie frumoasă. Mulţi ar dori să-şi poată împlini promisiunile făcute, însă aceste promisiuni afectează relaţia de cuplu prin înrobirea partenerilor, datorită conştiinţei şi sentimentului onoarei.

Promisiunile şi datoria pot menţine un cuplu împreună, deşi partenerii nu sunt compatibili, nu se potrivesc. Atunci când unul dintre parteneri nu se mai simte împovărat în ciuda promisiunilor făcute, ar trebui mai bine să se gîndească de ce nu mai doreşte să ofere lucrul promis şi nu la decizia de a renunţa la promisiune.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.

 • De ce ne plictisim într-o relaţie

  Plictiseala intervine la un moment dat în orice relaţie amoroasă. În unele cazuri mai devreme, în altele mai târziu. Nu trebuie să disperi. De cele mai multe ori lucrurile pot reveni la normal, dacă fiecare partener va face efortul sa îşi re-comunice mesajul personal, adică dorinţele, nevoile, aşteptările sale în ceea ce priveşte această relaţie.

 • inima franta

  Un divorţ nu este niciodată uşor, chiar dacă tu îl iniţiezi. Dar decât să stai prea mult într-o relaţie nefericită, mai bine îţi faci curaj şi pleci. O căsnicie nereuşită ne poate afecta pe viaţă.

 • Loialitate în relaţie

  Loialitatea nu este un lucru care ne este dat de-a gata. Este un lucru pe care îl câștigăm. Vestea bună este că poți construi loialitatea din relația ta, dacă simți că aceasta lipsește. Cel mai bun mod prin care poți face acest lucru este să îți faci partenerul să se simtă suficient de sigur, astfel încât să poată fi onest și vulnerabil în fața ta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1