Subiecte de discuţie care trebuie evitate la prima întâlnire. Iată care sunt

Cuplu.jpg

Cuplu la intalnire
Nu este recomandat să începi discuţii despre politică sau religie, care adesea stârnesc dispute şi pot distanţa oamenii
Foto: pixabay.com

Nu există femeie care să nu-şi dorească să facă impresie bună atunci când iese prima dată la o întâlnire cu cel care ar putea fi alesul. Însă, situaţia poate deveni stănjenitoare dacă nu ştii ce să vorbeşti sau abordezi subiecte care l-ar pune într-o situaţie delicată pe cel cu care te întâlneşti.

Aşadar, există o serie de subiecte de discuţie pe care trebuie să le eviţi când te întâlneşti cu un băiat pentru prima oară. Printre acestea, poate cea mai incomodă temă de discuţie este cea legată de foştii iubiţi, care l-ar face pe cel cu care te întâlneşti să se simtă ca şi cum îl compari cu aceştia.

Alte subiecte delicate sunt cele legate de sănătate şi de bani, care intră în sfera discuţiilor care necesită un anumit grad de intimitate între oameni ca să poată fi abordate. Bineînţeles, nu este recomandat să începi nici conversaţii despre politică sau religie, care adesea stârnesc dispute şi pot distanţa oamenii.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • detalii importante despre primul contact sexual

  Cele mai multe femei au aşteptări foarte mari de la prima relaţie intimă, dar nu întotdeauna se dovedeşte a fi o experienţă foarte pasională. Uneori, ea este minunată, dar alteori, doar puţin neplăcută.

 • Cum sa îl seduci pe barbatul care iţi place

  Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îi atragi atenţia. Dacă vorbim despre un eveniment la care participaţi amândoi, de exemplu, poţi începe prin a-l privi vreme de câteva secunde, cu insistenţă. Apoi. întoarce-ţi privirea şi aşteaptă o reacţie din partea lui. Cu siguranţă va simţi că îl priveşti şi va face şi el acelaşi lucru. Când se întâmplă aceasta, încearcă să îţi îndrepţi privirea în altă parte, părând că nu îi acorzi atenţie. Acest lucru îi va stârni curiozitatea.

 • Ce facem dragostea ne „loveşte" la locul de muncă

  Ca orice relaţie, şi cea înfiripată la serviciu se va finaliza fie printr-o căsătorie, fie printr-o despărţire. Este foarte importantă, însă, discreţia. Din acest motiv, pentru început, nu trebuie să-i dezvălui relaţia ta nici celei mai de încredere persoane.

 • cuplu sex dragoste psiholog cojocaru

  Specialiştii în psihologia de cuplu spun că oamenii simt şi înţeleg iubirea prin cinci elemente: cuvintele de încurajare, timpul acordat, darurile primite şi mângâierile fizice. Dintre acestea, psihologul Laura Maria Cojocaru este de părere că manifestarea cea mai profundă a iubirii se realizează prin limbajul mângâierilor fizice, pornind de la ținutul de mână, sărutări, îmbrățișări și până la contactul sexual în sine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1