Stresul şi oboseala ucid dorinţa sexuală

dorinta.jpg

Stresul şi oboseala ucid dorinţa sexuala
Stresul îţi poate provoca multe probleme de sănătate, inclusiv scăderea libidoului
foto: 123RF

Cercetări recente au dovedit ceea ce experienţa ne-a tot demonstrat: stresul şi oboseala îţi afectează negativ viaţa sexuală.

Stresul îţi poate provoca multe probleme de sănătate, inclusiv scăderea libidoului. Tot el este vinovat de creşterea tensiunii care duce la scăderea performanţelor sexuale. Stresul psihologic poate duce şi la imposibilitatea menţinerii unei erecţii sau la atingerea orgasmului.

Exerciţiile fizice sunt o modalitate excelentă de a reduce stresul şi de a-ţi îmbunătăţi sănătatea. Comunicarea cu partenerul tău despre perioadele stresante te pot linişti şi pot întări legătura cu acesta.

Pe de altă parte, stresul aduce după el şi nişte obiceiuri proaste precum fumatul, consumul de alcool, ambele afectându-ţi viaţa intimă.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Iata ce frici nejustificate au femeile în intimitate

    Există cupluri care întâmpină probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate

  • Motivul care îi determină pe bărbaţi să fie infideli

    Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii înşală. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

  • Cum sa ai o relaţie fericita şi de durata

    Dragostea şi prietenia adevărată sunt temelia unei relaţii de lungă durată. Dragostea îţi permite să fii tu însăţi în timp ce încerci să evoluezi, atât individual cât şi emoţional, alături de partener. Prietenia sinceră este cea care te ajută să îţi exprimi cu uşurinţă gândurile, nevoile, temerile. În articolul de mai jos, află şi alte ingrediente care fac ca o relaţie să fie fericită.

  • După perioada Paştelui, în care am mâncat până la refuz ouă, maioneze, prăjituri, friptură şi drob, după un sezon rece în care am consumat mai mult carne şi alimente gătite, tot mai mulţi oameni se gândesc, primăvara, la o cură de detoxifiere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1