Stresul și anxietatea, efecte negative asupra funcției erectile și a performanței sexuale. Învăţaţi să vă detaşaţi de probleme

40.jpg

Stresul și anxietatea, efecte negative asupra funcției erectile și a performanței sexuale
Sexul de bună calitate este una dintre cele mai eficiente modalități de a te elibera de stres
foto: shutterstock
Citeste tot despre: 

Toată lumea ştie deja că stresul poate afecta starea de spirit, relaţia cu partenerul, obiceiurile de dormit sau greutatea, însă ştiţi cum poate afecta şi viaţa sexuală? Dacă este ignorat, stresul poate duce la pierderea completă a dorinţei sexuale.

Stresul este unul dintre atributele vremurilor în care trăim. Lucrăm mai mult și mai greu decât oricând. Din păcate, stresul și anxietatea pot avea efecte negative asupra funcției erectile și a performanței sexuale. La sfârșitul unei lungi și epuizante zile de lucru, probabil că ultimul lucru de care ai mai avea chef ar fi să faci sex. Poate că ești preocupat de proiectul la care lucrezi sau ai în minte o grămadă de alte lucruri.

Ar fi bine ca atunci când închei o zi de lucru și pleci de la birou, să reușești să de detașezi de problemele de acolo. Așa că, încearcă să împingi tot ce e legat de lucru în spatele minții și caută intimitatea alături de persoana iubită. Ține minte un lucru foarte important: sexul de bună calitate este una dintre cele mai eficiente modalități de a te elibera de stres, iar trăirea pozitivă pe care ți-o creează o partidă memorabilă de sex te va face să te trezești a doua zi relaxat și cu un tonus pozitiv. Deci, închide-ți telefonul și concentrează-te pe ceva mult mai plăcut.

 

Loading...
 
 

Citește și