Ştiaţi că persoanele care se masturbează sunt mai deschise din punct de vedere sexual?

masturbare.jpg

masturbare sex viata sexuala
Persoanele care se masturbează sunt mai deschise din punct de vedere sexual
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Chiar dacă foarte multă lume se simte ruşinată să vorbească despre această practică, masturbarea este recomandată de sexologi pentru a ne descoperii ca persoană sexuală şi pentru a afla ce avem nevoie din punct de vedere erotic. De fapt, o mulţime de persoane fac acest lucru, este plăcut şi contribuie la o viaţă sexuală mai bună.

Dacă ştii cum să te satisfaci pe tine în primul rând, sexul cu altcineva este mult mai satisfăcător, deoarece tu eşti mai încrezător în tine şi îţi cunoşti propriul corp.

Persoanele care fac dragoste regulat au tendinţa de a se masturba mai mult decât cei care nu au o viaţă sexuală aşa de activă. Poate să îţi pară ciudat, într-adevăr, însă persoanele care se masturbează sunt mai deschise din punct de vedere sexual. Prin urmare, acestea sunt persoanele care se pricep mai bine la sex. Mai mult, dacă îţi cunoşti corpul şi ştii ce îţi place, ţi se va îmbunătăţii şi experienţa sexuală cu partenerul.

loading...
Loading...

Citește și

 • Cele mai frecvente minciuni spuse persoanei iubite

  Partenerii de viaţă cred de multe ori că îşi pot da seama când sunt minţiţi sau ignoră anumite indicii, din dorinţa de a crede că sunt fericiţi şi că au o relaţie perfectă.

 • importantă compatibilitatea în intimitate

  Compatibilitatea pe plan sexual este printre cele mai importante, dacă nu cumva cea mai importantă în relaţia de cuplu. Este extrem de important să împărtăşeşti cu partenerul tău aceleaşi idei de romantism, intimitate şi apropiere din punct de vedere emoţional şi sexual.

 • sex masaj erotic ce prefera barbatii

  Bărbaţii şi femeile au moduri diferite de a se bucura de momentele de după sex şi, de cele mai multe ori, chiar se bat cap în cap. Există, totuşi, un lucru pe care reprezentanţii sexului puternic îl preferă şi care îi satisface pe deplin: masajul erotic. Acesta este menit să “stingă” starea de somnolenţă partenerului, să îi prelungească starea postorgasmică, ceea ce îi va hrăni din nou nevoia de intimitate.

 • Motivul surprinzător bărbaţi înşală

  Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii aleg să înşele. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.