Ştiaţi că legumele verzi îmbunătăţesc viaţa sexuală a bărbaţilor?

Legume.jpg

Legume
Foto: pixabay.com

Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai comune probleme de ordin sexual cu care se confruntă bărbaţii. Uneori numită impotenţă, se referă la imposibilitatea de a obţine şi, implicit, de a menţine o erecţie care să permită penetrarea.

Circulaţia sangvină deficitară este însă principala cauză care determină dezvoltarea acestei afecţiuni. Regimul alimentar nesănătos, consumul excesiv de alcool, fumatul sau tratamentele cu diverse medicamente cresc şansele unor disfuncţii erectile.

S-a dovedit ştinţific faptul că unele alimente conţin anumiţi compuşi care pot contribui la ameliorarea sau prevenirea disfuncţiei erectile..Aşadar, o dietă bogată în legume verzi vă poate ajuta în acest sens.

Broccoli, salata verde, spanacul sau ţelina conţin o cantitate mare de nitriţi, care relaxează vasele de sânge şi îmbunătăţesc circulaţia sangvină la nivelul întregului corp. De asemenea, cele mai multe legume verzi sunt bogate în vitamina E care de asemenea, promovează funcţionarea optimă a inimii şi a arterelor, prevenind dezvoltarea disfuncţie erectile.

Aşadar, disfuncţia erectilă nu este sinonimă cu sfârşitul vieţii sexuale. Un regim alimentar sănătos, completat de un consum scăzut de cafea şi băuturi alcoolice, poate face minuni în cazul bărbaţilor care se confruntă cu această problemă tot mai frecventă. Însă înainte de a urma orice tratament sau de a urma un anumit plan alimentar, trebuie consultat un medic specialist!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Visul oricărei femei este ca fiecare act sexual să se termine cu un orgasm. Și cum lucrurile nu stau așa în realitate, iată ce trebuie să faci pentru a atinge mai ușor orgasmul!

  • Nu reuşeşti atingi orgasmul trebuie să fii atentă

    Din păcate, nu toate femeile pot să atingă orgasmul atât de uşor. Mai mult, există reprezentante ale sexului frumos care mărturisesc că nu au reuşit să îi experimenteze senzaţiile niciodată. Şi studiile în domeniu arată faptul că multe doamne îl cunosc pe marele “O” după ce acumulează ceva experienţă sexuală şi învaţă să se bucure mai mult de actul erotic sau scapă de inhibiţii în dormitor.

  • Felul arăţi poate influenţa viaţa sexuală

    Atunci când nu arăţi aşa cum ţi-ai dori, frustrarea poate deveni copleşitoare şi poţi ajunge să îţi fie ruşine de corpul tău. Din păcare, foarte multe femei sunt complexate de felul în care arată, aici având o contribuţie şi societatea care promovează pe coperţile revistelor siluete de cele mai multe ori trucate. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos ajung să îşi urască corpul din cauza imperfecţiunilor sale.

  • metoda calendaruli masuri de contraceptie

    Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1