Situaţii neplăcute cu care se pot confrunta unele femei după sex. Nu este ceva neobişnuit

bun.jpg

Situaţii neplăcute cu care se pot confrunta unele femei după sex
Se întâmplă ca după sex, multe femei să resimtă o senzație de usturime sau de mâncărime în timpul urinării
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

De cele mai multe ori, în filme, actul sexual şi momentele de dinainte şi de după acesta sunt prezentate într-o lumină romantică. Ceea ce nu ni se arată sunt acele situații care deseori survin după sex, ce pot fi destul de neplăcute. Una dintre cele mai importante lecții pe care le înveți în viață este că, după ce faci sex, lucrurile nu sunt întotdeauna roz.

Din momentul în care devenim active din punct de vedere sexual, nu este neobișnuit să experimentăm anumite senzații și probleme imediat după ce facem dragoste. Se întâmplă ca după sex, multe femei să resimtă o senzație de usturime sau de mâncărime în timpul urinării. Dorința de a descoperi motivul acestui simptom este unul dintre principalele motive ale vizitelor la ginecolog.

Senzațiile de arsură sau mâncărime în timpul urinării sunt îngrijorătoare pentru femeile care tocmai și-au început viața sexuală. Acestea tind să bănuiască că au contractat o boală venerică sau s-a declanșat o problemă gravă.

Nu uita, anatomia feminină include deschiderea vaginală și uretra, cea de-a doua fiind poziționată la doar câțiva centimetri deasupra primei. Această regiune poate deveni iritată în urma fricțiunii cauzate de prezervative, de penis sau chiar de lubrifianți.

Nu este neobișnuit să experimentezi mâncărimi sau o senzație de arsură în timpul urinării după ce faci sex. Acest simptom este relativ frecvent și poate dura între câteva ore și câteva zile. Pentru a te asigura că factorul care a cauzat problema nu este o infecție, fă-ți o analiză la urină.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce se întâmplă cu partenerii de cuplu în momentul în care se instalează obişnuinţa

  Într-adevăr, în unele cupluri dragostea durează până la adânci bătrâneţi, dar există şi cazuri în care acest sentiment, în timp, îşi pierde din intensitate şi se transformă în obişnuinţă. Dacă stăm să ne gândim, fiecare dintre noi cunoaşte cazuri în care dragostea s-a transformat în obişnuinţă, blazare.

 • Epilarea inghinală o practică tot mai răspândită în rândul femeilor

  Epilarea inghinală a devenit o practică tot mai răspândită în rândul femeilor.Te întrebi dacă ar trebui să elimini absolut tot părul pubian? Adevărul este că unele femei preferă să nu aibă deloc păr pubian, altele se simt ciudat fără el, ca şi cum ar fi mai expuse, mai vulnerabile.

 • Metoda prin care unii bărbaţi pot ajunge la climax

  Unii bărbaţi pot ajunge la climax prin stimularea directă a prostatei, cunoscut şi ca orgasmul prostatic, când se obţine un orgasm rapid, dar intens, şi uneori se poate observa că este eliminat un lichid transparent. Masarea prostatei este o acţiune sexuală plăcută, bărbaţii ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, care se poate face atât din exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect.

 • Anumite reacţii şi atitudini pot compromite o relaţie încă de la primele întâlniri

  De cele mai multe ori, poţi sabota o relaţie încă de la primele întâlniri. fără să ai însă intenţia asta. Deseori, la începutul unei relații putem crea o imagine falsă despre noi însene. Fie suntem încă rănite de pe urma relațiilor anterioare, fie nu suntem cu adevărat pregătite pentru o nouă relație de cuplu, încercăm în mod fals să părem greu de cucerit, distante, pretențioase.