Sfaturi care ajută la „supravieţuirea” iubirii în relaţie

iubire.jpg

Sfaturi care ajută la supravietuirea iubirii în relaţie
Romantismul și pasiunea sunt cele două lucruri care țin flacăra iubirii aprinse
foto: 123RF

Când te îndrăgosteşti, vrei ca acest sentiment să dureze toată viaţa. Nu este un ideal greu de atins, însă, pentru reuşită este nevoie de răbdare, de tact, de acceptare şi de încredere. Iată câteva sfaturi care ajută la „supravieţuirea” iubirii în relaţie.

Invită-ţi partenerul la întâlniri romantice

Chiar dacă ești într-o relație de mai mulți ani cu iubitul tău, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai ieșiți la întâlniri. Aranjează-te, cumpără-ți o rochie provocatoare și nu uita și de puțin machiaj. Partenerul tău va fi mai mult decât încântat de această schimbare!

Arată-i apreciere

Mulțumește-i pentru orice lucru mărunt pe care îl face pentru tine, chiar dacă la momentul respectiv ți se pare lipsit de importanță. Indiferența și lipsa de apreciere sunt două aspecte care pot duce la sfârșitul unei relații.

Flirtează cu el

Da, știm, după o perioadă, poate fi destul de dificil și chiar amuzant. Totuși acest lucru păstrează flacăra iubirii aprinse și vă poate ajuta să vă apropiați mai mult.

Recunoaște-ți greșelile

Într-o relație, vina este de obicei aruncată asupra partenerului. Dacă vrei ca relația ta să dureze până la adânci bătrâneți, atunci este bine să începi să îți recunoști greșelile și să îți ceri iertare.

Faceți lucruri interesante împreună

Deși este greu de crezut, monotonia chiar poate fi evitată într-o relație. Dacă el este genul care nu iese prea des, atunci fii tu cea care preia inițiativa. Plănuiește vacanțe, dar și ieșiri în oraș.

Nu uita de romantism

Romantismul și pasiunea sunt cele două lucruri care țin flacăra iubirii aprinse. Fii romantică atunci când este cazul și nu uita să îi arăți în fiecare zi cât de mult îl iubești.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • îmbrace o femeie în intimitate pentru a-şi înnebuni partenerul

  Unele femei cred că reprezentanţii sexului puternic pentru a se excita au nevoie doar să le vadă dezbrăcate. Însă studiile în domeniu au demonstrat că lenjeria pe care acestea o poartă în momentele intime le poate stârni bărbaţilor apetitul erotic. Iată ce trebuie să facă o femeie în pat şi cu ce ar trebui să se îmbrace pentru a-şi înnebuni partenerul.

 • Greşeala poţi face iubitul tău poate deteriora relaţia

  Chiar dacă persoana de lângă tine este tot ce ţi-ai dorit vreodată, este posibil să faci greşeli, fără să îţi dai seama, care îţi pot deteriora relaţia. Află, în articolul de mai jos, greşeala pe care o poţi face faţă de de iubitul tău şi care, în timp, îţi poate zdruncina povestea de iubire.

 • Ce trebuie să ştiţi despre durata unei partide de sex

  Mereu au existat discuţii legate de timpul care trebuie acordat unei partide de sex pentru ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi pe deplin. Însă durata normală a unui act intim depinde în mare măsură de fiecare cuplu în parte.

 • Alimente care ajută la stimularea libidoului

  Dacă nu ştiaţi, cheful de sex poate veni şi datorită unor alimente, care sunt considerate afrodisiace naturale. Un afrodisiac este orice ne excită şi poate să fie un aliment, un miros sau o imagine. Afrodisiacele cresc libidoul şi prezintă avantajul că sunt la îndemâna oricui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1