Sexul tantric: magia din dormitor. Cum ne poate schimba viaţa amoroasă?

drago.jpg

sexul tantric magie dormitor
Când fac dragoste în poziţiile sexuale tantrice, ei respiră sincronizat cu partenerul de cuplu şi-l privesc ţintă în ochi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Tantra reprezintă una dintre cele mai vechi filozofii despre sexualitatea spirituală, despre care se spune că intensifică şi prelungeşte legătura care există între îndrăgostiţi. Îşi are originea în filozofiile taoistă şi budistă. Cei care practică tantra învaţă multe din yoga, pentru a descoperi legătura dintre trup şi suflet. Ei afirmă că devin una cu energia din trupurile lor, utilizând tehnici de respiraţie şi de meditaţie.

Când fac dragoste în poziţiile sexuale tantrice, ei respiră sincronizat cu partenerul de cuplu şi-l privesc ţintă în ochi. Ei afirmă că în timpul acestui gen de act sexual, pot simţi cum li se combină energiile sexuale cu cele ale partenerului de cuplu şi în timp ce au orgasm energia lor combinată se ridică până la ceruri şi cei doi se unesc cu universul.

Sexul tantric este diferit de sexul tradiţional

Mare parte din tantra se referă la atingerea reciprocă iubitoare a celor doi parteneri, deoarece taoiştii cred că energia din trupul tău este reîncărcată atunci când eşti atinsă pentru o lungă perioadă de timp. O parte din ritualul sexului tantric implică poziţii sexuale care pot ajuta la prelungirea interacţiunii sexuale şi care asigură o experienţă sexuală mai bogată, pentru întregul trup.

Ţinta nu este neapărat orgasmul, ci mai degrabă îmbogaţirea întregii experienţe sexuale

Te poţi aştepta şi să simţi plăcere timp de ore întregi în cursul ritualului sexual şi poţi chiar să descoperi că simţi o legătură intimă puternică cu partenerul tău timp de mai multe zile după aceea.

loading...
Loading...

Citește și

 • Cele mai frecvente minciuni spuse persoanei iubite

  Partenerii de viaţă cred de multe ori că îşi pot da seama când sunt minţiţi sau ignoră anumite indicii, din dorinţa de a crede că sunt fericiţi şi că au o relaţie perfectă.

 • cat de importanta este compatibilitate in cuplu

  Unii cred că persoanele total diferite manifestă o atracţie imposibil de explicat unele faţă de celelalte. Alţii sunt de părere că trebuie să ai măcar un punct comun cu cel de lângă tine pentru a putea vorbi despre acea chimie inexplicabilă care transformă doi oameni în suflete pereche.

 • întorci fostul iubit faci ca relaţia să meargă

  Atunci când îţi doreşti să te împaci cu fostul iubit, trebuie să iei totul treptat. La prima vedere pare dificil de realizat, însă timpul le rezolvă pe toate. Într-adevăr, divortul nu este o experienţă frumoasă a vieţii, în special dacă desparţirea a fost una dificila. Nu iti pierde speranta. Gândeşte-te că multe cupluri s-au împăcat după o căsnicie eşuată, iar relatia lor a mers mult mai bine decat inainte.

 • Atracţia sexuală obiecte fetişurile pericol relaţie

  Fetişismul reprezintă o dependenţă sexuală (mulţi o numesc cea mai personală şi complexă dependenţă). De ce? Pentru că s-a creat o legătură sexuală puternică între fetişist şi obiect, obiect fără de care nu se poate atinge orgasmul.